KERESÉS

Da-Do komódcsalád

A Da-Do komódcsalád egy moduláris bútorcsalád, amelyet sokféle lehetőség, elemválaszték és sokoldalúság jellemez. A Da-Do System a szabályos vonlak és a lineáris felületek ötvözésének izgalmas eredménye.

Az Alf DaFre gyártóhoz tartozó Da-Do System, azaz a Da-Do komódcsalád eredeti olasz termékekből áll.

A Da-Do komódcsalád egy moduláris bútorcsalád, amelyet sokféle lehetőség, elemválaszték és sokoldalúság jellemez. A Da-Do System a szabályos vonalak és a lineáris felületek ötvözésének izgalmas eredménye. Amikor ezek a felületek találkoznak, kialakul a dizájn és a különleges megjelenés, de ezek adják a funkcionális jelleget is, hiszen egy-egy ilyen felület adja a nyitási lehetőséget is. Például azt, ami markolatként szolgál a nyitáshoz.

A modulokat a falhoz is lehet tolni és így a Da-Do komódcsalád szinte végtelen kompozíciós lehetőségeket kínál a tér maximális kihasználására, illetve a lakás szobáinak egyedi módon történő berendezésére. A bútorok melamin burkolatúak. A melamin egy olyan alapanyag, amelynek rengeteg pozitív tulajdonsága van. Sokféle anyagot lehet vele utánozni, például a porcelánt, a palát, a kőlapot, a fát, az agyagot, mindezt úgy, hogy a műanyag kedvező tulajdonságait is megtartja.

A legkisebb Da-Do bútordarab 45 cm széles és 19,8 cm magas. A termékcsalád abban is különleges, hogy van egy három rekeszes komódja, amire egy asztallap szerelhető. Így az akár egy gyerekszobában is megállja a helyét. A komód mérete 90 cm x 74,4 cm, a hozzá tartozó asztal keskenyebbik oldala 44,4 cm, a szélesebbik 66 cm, a szélessége pedig 135 cm. A magassága pedig 78,5 cm.

A színválasztási lehetőségünk igen nagy, mert a termék választható 47 féle melamin színvariáció közül. De aki a természetes fa színét kedveli az is megtalálhatja a számára tetszőt, mert 7-féle divatos faszínben is kapható, illetve 11-féle lakozott, matt tölgy közül is lehet választani.

Ha esetleg kérdése lenne a termékkel kapcsolatban, akkor kérjük, keresse fel kollégáinkat az elérhetőségeink egyikén! Ha pedig további lakberendezési ötleteket szeretne megismerni, akkor látogasson el a Facebook oldalunkra is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alf/ Da-Do system

Szín:

faerezetű, választható magasfényű és matt festéssel

Típus:

Modern komódok és éjjeliszekrények

A legkisebb Da-Do bútordarab 45 cm széles és 19,8 cm magas.

A termékcsalád abban is különleges, hogy van egy három rekeszes komódja, amire egy asztallap szerelhető, így az akár egy gyerekszobában is megállja a helyét. A komód mérete 90 cm x 74,4 cm, a hozzá tartozó asztal keskenyebbik oldala 44,4 cm, a szélesebbik 66 cm, a szélessége pedig 135 cm. A magassága pedig 78,5 cm.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top