KERESÉS

Fil komódcsalád

A Fil komódcsalád tagjairól a bútorszakértők azt mondják, áramvonalasak. Különlegességük abban rejlik, hogy minimalizmusukkal modern stílust kölcsönöznek a lakásnak. A Fil komódcsalád egy kisebb egységekből álló termékcsalád, amely önállóan is stílusos bútordarabokat tartalmaz.

Az Alf DaFre gyártóhoz tartozó Fil komódcsalád minden porcikájában modern olasz termékekből áll.

A Fil komódcsalád tagjairól a bútorszakértők azt mondják, áramvonalasak. Különlegességük abban rejlik, hogy minimalizmusukkal modern stílust kölcsönöznek a lakásnak. A Fil komódcsalád egy kisebb egységekből álló termékcsalád, amely önállóan is stílusos bútordarabokat tartalmaz. Két változata a legismertebb. Az egyik a lábbal rendelkező, a másik a falra szerelhető típus, ami ebben a felállásában bőséges kompozíciós lehetőségeket teremt. Jellemzője továbbá az, hogy termékekben minden esetben megjelenik az aszimmetria. Kis fém fogantyúja is lehet a fiókoknak, ami a nyitást és a záródást is segíti.

Hatféle modult lehet választani. A Fil komódcsalád tulajdonságai közé tartozik még, hogy sokféle méretben kapható és lépcsőzetesen is összeszerelhető. A színválasztási lehetőség is igen nagy, mert a termék választható melamin és matt lakozott faerezetű felületekkel is. A melamin egy olyan alapanyag, amelynek rengeteg pozitív tulajdonsága van. Sokféle anyagot lehet vele utánozni, például a porcelánt, a palát, a kőlapot, a fát, az agyagot, mindezt úgy, hogy a műanyag kedvező tulajdonságait is megtartja.

A melamin bútorok esetében 5 színvariáció közül lehet választani, de aki a természetes fa színét kedveli az is megtalálhatja a számára tetszőt, mert hétféle divatos faszínben, 11-féle lakozott matt tölgyben, illetve 29 darab matt lakkozott verzióban is kapható.

További képekért keresse fel a gyártó honlapját! Ha esetleg kérdése lenne a termékkel kapcsolatban, akkor kérjük, keresse fel kollégáinkat az elérhetőségeink egyikén! Ha pedig további lakberendezési ötleteket szeretne megismerni, akkor látogasson el a Facebook oldalunkra is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alf/ Fil

Szín:

faerezetű, választható magasfényű és matt festéssel

Típus:

Modern komódok és éjjeliszekrények

Back to Top