KERESÉS

Segno éjjeliszekrény és komódcsalád

A Segno éjjeliszekrény és komódcsalád tervezője Bruna Vaccher, aki szakmai tevékenységét 1990-ben kezdte és sok tapasztalata van az építészet, a belsőépítészet, illetve a bútoripari design területén. Ez a komódcsalád háromféle bútorból áll. A legkisebb tagja az éjjeliszekrény, amely 58,4 cm széles és 38,7 cm magas, illetve 45 cm mély.

A Segno éjjeliszekrény és komódcsalád az olasz Alf DaFre gyártó dizájnterméke.

A Segno éjjeliszekrény és komódcsalád tervezője Bruna Vaccher, aki szakmai tevékenységét 1990-ben kezdte és sok tapasztalata van az építészet, a belsőépítészet, illetve a bútoripari design területén. Ez a komódcsalád háromféle bútorból áll. A legkisebb tagja az éjjeliszekrény, amely 58,4 cm széles és 38,7 cm magas, illetve 45 cm mély. Kétfiókos változat, amely oldalról nézve emlékeztethet bennünket egy széfre, mert az oldalán kidomborodik egy négyzet, ami olyan, mintha egy külön rekesz lenne. A bútordarab fiókjai simán kinyílnak és mágnessel záródnak.

A középső méretű komód egy öt fiókos bútordarab, aminek különlegessége, hogy a bal oldalán lévő fiókok hosszabbak, mint a jobb oldaliak, illetve az ötödik fiók nincs kettéosztva.

A harmadik és egyben a legnagyobb komód hat részre van felosztva. Az első rész egy bárszekrény jellegű, kifelé nyíló ajtóval van felszerelve, ami mágneses. Az ajtó mögött háromféle tárolórekesz található, amiben akár iratokat is tárolhatunk. A következő öt elem fiókos, de az ötödik fiók szélesebb, mint az előző négy, ami azért praktikus, mert vastagabb takarókat is elrejthetünk benne.

Minden vásárlónk tizenkilencféle melamin verzióból, hétféle faszínben, tizenegyféle lakozott matt tölgyben és huszonkilencféle matt lakozott színvariáció közül választhat.

További képekért nézze meg a gyártó honlapját! Ha esetleg kérdése lenne a termékkel kapcsolatban, akkor kérjük, keresse fel kollégáinkat az elérhetőségeink egyikén! Ha pedig további bútordarabokat szeretne megismerni, akkor látogasson el a Facebook oldalunkra is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alf/ Segno

Szín:

faerezetű, választható magasfényű és matt festéssel

Típus:

Modern komódok és éjjeliszekrények

Back to Top