KERESÉS

Teo franciaágy

Az egyszerű, mégis nagyszerű dizájnt kedvelők számára a Teo franciaágy maga a tökély. Ez az ágy alapvetően modern formával, határozott vonalakkal rendelkezik.

Egyszerű dizájn, ami minden oldalról ugyanolyan gyönyörűen hat? Igen, ez a Teo franciaágy.

Az ideális hálószobára gondolva mindenkinek más jut eszébe, de az fix, hogy egy kényelmes ágy mindenki álomképében megtalálható. Az egyszerű, mégis nagyszerű dizájnt kedvelők számára a Teo franciaágy maga a tökély. Ez az ágy alapvetően modern formával, határozott vonalakkal rendelkezik. Szerkezetét tekintve az ágykeret és a lábak, illetve a magas fejtámla az, ami két oldalt lekerekített, fa szerkezetű. Ez a fa háttámla „öltöztethető” választható színű párnázott anyaggal kárpitoztatható. A párnázott rész leszedhető, könnyen tisztítható. A lefedett verziónál a hátfájás veszélye is kevésbé áll fent, ha a késői órákban belefeledkeznénk a tévé nézésébe vagy akár egy jó könyv olvasásába.

A Teo franciaágy lábai igény szerint választhatóak többféle változatból, egyszerű, egyenesen álló téglalap alakban és ceruzahegyre emlékeztető, hegyes, döntött formában is. Modern és minimalista stílusú hálószobákba egyaránt ideális választás. Ez a kényelmes csoda többféle választható színben és méretben is kapható, így akár a családban mindenki igényeit is kielégítheti. A levehető fejtámla-borítás választható színeinek köszönhetően egy tinédzser gyermeknek is ideális. Pontosan azért, mert a fiatalok stílusa gyorsan változik, de a cserélhető párnával akár az ágy is változtatható.

Egy felnőtt ember átlagosan napi 7-8 órát tölt alvással, ami azt jelenti, hogy életünk egyharmadát az ágyban töltjük. Ez túl hosszú idő ahhoz, hogy kényelmetlen ágyban aludjunk. Nézzen körül nálunk és válassza ki a legkényelmesebb darabot!

A rendeléssel és egyéb a termékkel kapcsolatos információkért, bátran keresse fel segítőkész kollegáinkat! Tervezési tippjeinket és a legújabb divatdarabokat megtalálja és megtekintheti az Instagram oldalunkon is!

 
 

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alf/ Teo

Méret SZxHxM [mm]:

Gyártó oldala:, LÁSD LINK

Szín:

Gyártó oldala:, LÁSD LINK

Típus:

Modern ágy

Back to Top