KERESÉS

Tonin Casa előszoba kompozíciók

Nálunk kapható a TONIN CASA ELŐSZOBA KOMPOZÍCIÓK számos darabja, melyek mind izgalmas és formabontó bútordarabok.

Az Olaszországban jól ismert Tonin Casa cég egyedi tervezésű és minőségi kivitelezésű darabjairól lett híres.

Nálunk kapható a TONIN CASA ELŐSZOBA KOMPOZÍCIÓK számos darabja, melyek mind izgalmas és formabontó bútordarabok. Az 1975-ben alapított Tonin Casa egy olasz márka, melynek ötletes és minőségi termékei egytől-egyig Olaszországban készülnek. Az egész bútorpalettát lefedik, hiszen a cég az asztaloktól az egyéb lakberendezési kiegészítőkön át mindent gyárt, számos eltérő stílusban, de minőségi alapanyagokból. A bútordarabok és egyéb kiegészítők esetében akár a szín, az anyag és a méret is választható.

Napjainkban mindenkinek megvan a saját ízlése és az elképzelésre arról, hogyan szeretné berendezni az előszobáját. A Tonin Casa előszoba-kompozíciók változatos stílusú és méretű bútordarabjait akár egyénileg is össze lehet válogatni. Mindegy, hogy klasszikus, modern, színes vagy fekete-fehér az elképzelés a Tonin Casa előszoba kompozíciókban mindegyik megtalálható. Egyedi színben, egyedi összeállításban szeretné? Van rá lehetőség, és kollégáink is segítenek!

De, nem csak az előszoba, hanem az egész lakás is berendezhető a Tonin Casa termékeivel. Klasszikus dolgozószobát szeretne, de modern nappalit? Akár barokkos, díszes fürdőszobát, vagy fekete-fehér hálószobát? Ez sem lehet akadály. A 46 éves gyártói szakmai tapasztalat biztosítékot jelent a minőségre. Ha eddig nem találta meg a tökéletes bútordarabot, akkor itt az idő. Nézzen körül a weboldalunkon és találja meg Ön is álmai bútordarabját!

A rendeléssel és egyéb a termékkel kapcsolatos információkért, bátran keresse fel segítőkész kollegáinkat! Tervezési tippjeinket és a legújabb divatdarabokat megtalálja és megtekintheti az Instagram oldalunkon is!

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

ToninCasa/eleőszoba

Anyag:

fa, Fafurnérozott MDF, laminált, matt és magasfényű lakkozott

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint, több méretben

Típus:

Modern előszoba

Back to Top