KERESÉS

Karol modern szék

Egy modern otthonba modern stílusú bútorok illenek. Az ilyen otthonba a Karol modern szék remek választás. Ez az olasz prémium minőségű bútor tömör kőrisfából készült. A szék első lábai egyenesek, amíg a hátsó lábai enyhén ferdék.

Unja a megszokott, egyszerű fa székeket? A Karol modern szék izgalmas dizájnjával feldobja a teret.

Egy modern otthonba modern stílusú bútorok illenek. Az ilyen otthonba a Karol modern szék remek választás. Ez az olasz prémium minőségű bútor tömör kőrisfából készült. A szék első lábai egyenesek, amíg a hátsó lábai enyhén ferdék. A kőrisfa alapon található ülőfelület párnázott. A háttámla oldalai befelé görbülnek, teteje íves. Az egész szék puhán párnázott.
 
A párnázott felületeknek köszönhetően az ülés sokkal kényelmesebbé válik, akár hosszabb időtartamon át is. A szék választható színű, puha, lehúzható textilszövettel kárpitozva kapható. A szövet és a szék ezáltal könnyebben tisztítható, így sokkal kisebb gondot jelent majd a tisztítás. A Karol modern szék az időtlen eleganciát képviseli. Letisztult formatervével és ergonomikus kialakításával vonzza a tekintetet, még oldalnézetből is lenyűgöző az érdekes formaterv miatt. Ez a szék az egyszerű stílusa miatt beilleszthető akár konyhába, étkezőbe, nappaliba, dolgozószobába, váróterembe vagy irodába is. Elhelyezésének csak a képzelet szabhat határt. Szürke színben például könnyen kombinálható harsány és egyszerű színekkel is. Az étkezőben elhelyezve pedig a természetes fa tónusú ebédlőasztallal is ízlésesen mutat. De egy csajosabb lila szobába is tökéletesen passzol.
 
Élvezze ki a modern székek által biztosított kényelmet és pihenjen meg Ön is ebben a csodában!
 
Kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban? Keressen fel minket bátran! Ha elakad a lakberendezésben és egy kis inspirációra vágyik látogasson el az Instagram oldalunkra!

Információk:  KAROL

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alf/karol

Típus:

alf dafre, Modern kárpitos szék

Back to Top