KERESÉS

Crestina szék

A Crestina szék klasszikus stílusához nem fér kétség, hiszen első ránézésre is láthatjuk az ívelt vonalak uralkodását.

Klasszikus stílus, elegáns megjelenés, lágy és kecses formák egy székben összpontosulva.

A Crestina szék klasszikus stílusához nem fér kétség, hiszen első ránézésre is láthatjuk az ívelt vonalak uralkodását. A szék fenséges eleganciájához bükkfából készült szerkezet és minőségi kárpitozása is hozzájárul. Háttámlája vékony alsó részével egy darázsderekú hölgyet, vagyis inkább királynőt juttathat az eszünkbe. Azonban a Crestina szék más olyan jegyekkel is bír, melyek valóban egy királynőhöz teszik hasonlóvá.

Két elülső lába nem az ívelt forma befejezésénél érinti a földet, hanem vékony, jellegzetesen barokk formával, egy kis hasábszerű támasztékkal. Ezek olyanok, mint egy királynő kecses, aprócska lábai, melyeket magassarkúba bújtattak. Az elülső lábak kiteljesedését a hátsó lábak teszik lehetővé, egyszerűbb, ívelt és vastagabb kialakításukkal. Mondhatni ezek jelképezik a királynő „tartását”, mely végtére is lehetővé teszi, hogy a királynő minden helyzetben megfelelően képviselhesse státuszát és megtarthassa méltóságát. A szék fő díszítőeleme a háttámla tetején található „korona”, mely továbberősíti a királynői hatást. Ám, ha jobban megnézzük, a „koronát” tartó íveket, azok egészen a széklábakig vezetnek. Ami azt is jelenti, hogy ez a szék nem csupán a külsőségek miatt lesz valódi királynő a klasszikus székek között.

A szék adott mérettel rendelkezik (56 x 59 x 104/65 cm), de a festéssel, a lakkozással és a kárpitozással mindenki személyre szabhatja ezt a fenséges eleganciájú kárpitozott széket.

Ha szeretné, hogy ez a szék otthonában is elegáns megjelenést, királyi eleganciát biztosítson, vegye fel velünk a kapcsolatot! Kollégáink örömmel állnak rendelkezésére! Ha további inspirációra vágyik lakberendezési témában, látogasson el Instagram oldalunkra is!

klasszikus_szinmintak.pdf

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

167/A, EP/ Crestina 167/S

Anyag:

bükkfa

Méret SZxHxM [mm]:

56x59x104/65 cm

Szín:

lakkozással és festéssel, választható különböző kárpittal

Típus:

Klasszikus szék

Érdekelhetnek még…

Back to Top