KERESÉS

Asola szék

Ebben a termékcsaládban egyesül az olasz stílusú bútorokra jellemző dizájn, elegancia és kényelem. Az olasz tervezők a klasszikus bútorcsaládokat is fejlesztik és új modellek létrehozásán fáradoznak. Teszik mindezt annak érdekében, hogy a klasszikus stílusú bútorok örökké divatosak maradjanak.

Az Asola szék az Asola termékcsalád tagja és sokban egyezik az Asola treccia székkel.

Ráadásul az Asola szék remekül párosítható az Asola treccia székkel. A kettejük közti különbség mindössze a háttámla kialakításában érhető tetten. Ugyanis az Asola szék háttámlája telibe kárpitozott és nem található meg benne az a három körszerű, gomblyukhoz hasonlító forma, ami a másik szék egyedi sajátosságát adja. Mindkét szék nagyon szép kidolgozású és formájú ülőalkalmatosság. A háttámla tetején található ívek a szék ülésének elején is visszaköszönnek.

Ebben a termékcsaládban egyesül az olasz stílusú bútorokra jellemző dizájn, elegancia és kényelem. Az olasz tervezők a klasszikus bútorcsaládokat is fejlesztik és új modellek létrehozásán fáradoznak. Teszik mindezt annak érdekében, hogy a klasszikus stílusú bútorok örökké divatosak maradjanak. Az olasz gyárak többségében csúcstechnológiával dolgoznak, ezért a faragások és minták kialakítása nem okoz számukra nehézséget. A gyárnak és a gyártónak megvannak a saját gyártási titkai, melyek egyedivé teszik a termékeiket. Az olasz barokk és reneszánsz stílusú bútorokat könnyű megkülönbözteti a többi stílbútortól, mert a formavilág mellett a pompa, a sima vonalak, az ívelt kartámaszok és lábak, illetve a finom betétek és a faragás állandó ismertetőjegyek. Az Asola székcsalád tökéletes bútorai a klasszikus belső terek kialakításának.

Kérdezzen tőlünk ezzel a termékcsaláddal vagy a termékkel kapcsolatban, keresse bátran kollégáinkat az elérhetőségeink egyikén! További inspirációkért vagy lakberendezési ötletekért látogasson el a Facebook oldalunkra is!

Elegáns bükkfa étkezőszék. Választható szövettel és lakkozással.

klasszikus_szinmintak.pdf

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/ Asola 176/S

Anyag:

bükkfa

Méret SZxHxM [mm]:

karfás szék: 62x59x101/65/50 cm, szék: 53x59x101/50 cm

Szín:

lakkozással és festéssel, választható különböző kárpittal

Típus:

Klasszikus szék

Back to Top