KERESÉS

Paren Graffa szék

A klasszikus stílusban kialakított otthonok egyik gyakori hibája, hogy túl sötétek. De, ha a képen látható Paren graffa szék formációt választjuk, ebbe a hibába nem eshetünk bele! Ráadásul ez a bükkfaszerkezettel készült antik szék  választható különböző kárpittal, lakkozással és festéssel is.

Az antik korban az emberek inkább a magas mennyezetet és a tágas előcsarnokokat részesítették előnyben. Ezért a Paren graffa szék stílusa is jól illeszkedik a kifejezetten nagy helyiségekhez.

A klasszikus stílusban kialakított otthonok egyik gyakori hibája, hogy túl sötétek. De, ha a képen látható Paren graffa szék formációt választjuk, ebbe a hibába nem eshetünk bele! Ráadásul ez a bükkfaszerkezettel készült antik szék  választható különböző kárpittal, lakkozással és festéssel is. Így akár egy modern környezet figyelemfelkeltő darabja is lehet. A székből létezik karfás és karfa nélküli változat is, melyeknek mérete a következő: Karfás szék: 64 x 64 x 117/66/50 cm, szék: 54 x 64 x 117/50 cm.

Ha fényűző, de egyszerű és elegáns bútorokkal szeret­jük körülvenni magunkat, a klasszikus stílus valóban tökéletes választásnak látszik. Jól szervezett életet, rendszeretet és a részletek iránti figyelmet követeli meg. A Paren graffa szék egyedisége sok apró részletből adódik össze. A szokásosnál magasabb a háttámlája, melynek tetején íves kialakításokkal találkozhatunk a keretrészben. Ez a motívum a kárpitozásban is visszaköszön a szék háttámlájának tetején, a hátsó rész alján és a szék ülésének elején is. Az első két láb íves vonalú, bemart díszítéssel, a karfa pedig kis lekerekített formában végződik, mely megfelelő kialakítású a tenyér számára.

Amennyiben kérdezne tőlünk ezzel a termékkel kapcsolatban, keresse bátran kollégáinkat az elérhetőségeink egyikén! További inspirációkért, lakberendezési ötletekért látogasson el a Facebook oldalunkra is!

Elegáns bükkfa étkezőszék. Választható szövettel és lakkozással.

klasszikus_szinmintak.pdf

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

187/A, EP/ Paren Graffa 187/S

Anyag:

bükkfa

Méret SZxHxM [mm]:

karfás szék: 64x64x117/66/50 cm, szék: 54x64x117/50 cm

Szín:

lakkozással és festéssel, választható különböző kárpittal

Típus:

Klasszikus szék

Karfás szék: 64 x 64 x 117/66/50 cm, szék: 54 x 64 x 117/50 cm.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top