KERESÉS

Elisse szék

Az Elisse szék olyan elegáns bükkfa étkezőszék, amely választható több különféle szövettel és faváz-lakkozással is. Fakerettel rendelkező ovális háttámlájának hátsó része a szék ülőfelülete és háttámlája találkozásánál külön kárpitozott és gombos díszítéssel rendelkezik, amely motívum visszatér az ülőfelület elején is. A szék mérete: 52 x 58 x 115/50 cm.

Az Elisse szék egy ovális háttámlájú kényelmes ülésű szék, amely a klasszikusan elegáns otthonok mellett tökéletes választás gasztronómiai térbe.

Ez a kávézói szék nyugodtan nevezhető univerzális terméknek. Kialakításának köszönhetően remekül fog mutatni egy klasszikus étterem belsejében és egy divatos, modern stílusú kávézóban is, csak ki kell választani hozzá az Önnek megfelelő kárpitot. Magas keskeny ovális és fakerettel rendelkező háttámlája, illetve vastagon párnázott ülése teszi kényelmessé ezt a stabil lábakon álló széket, amelynek így jó a terhelhetősége és a strapabírása is. Az Elisse szék olyan elegáns bükkfa étkezőszék, amely választható több különféle szövettel és faváz-lakkozással is.

Fakerettel rendelkező ovális háttámlájának hátsó része a szék ülőfelülete és háttámlája találkozásánál külön kárpitozott és gombos díszítéssel rendelkezik, amely motívum visszatér az ülőfelület elején is. A szék mérete: 52 x 58 x 115/50 cm.

Az olasz klasszikus stílusú bútorok a letisztult, tökéletes és tradicionális eleganciát sugározzák. Remek választás azoknak, akik szeretik a rendet, a valóban tartós vagy akár hatalmas bútorokat, a fa és a természet energiáit. Olasz bútorok teljes választéka design és klasszikus stílusban a lakás minden pontjára, közvetlenül a gyártóktól.

Ez a termékünk eredeti olasz termék és minőség. A székkel kapcsolatos kérdéseit kollégáink örömmel fogadják, így bátran keresse fel őket elérhetőségeink egyikén! Ha további inspirációs ötleteket vagy csak gyönyörű bútorokat nézne meg, akkor keresse fel az Instagram profilunkat is!

Elegáns bükkfa étkezőszék. Választható szövettel és lakkozással.

klasszikus_szinmintak.pdf

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/ Elisse 194/S

Anyag:

bükkfa

Méret SZxHxM [mm]:

szék: 52x58x115/50 cm

Szín:

lakkozással és festéssel, választható különböző kárpittal

Típus:

Klasszikus szék

A szék mérete: 52 x 58 x 115/50 cm.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top