KERESÉS

Modern szék LF650

A kagyló formájú, fotelra hasonlító szék Olaszországban készült, minőségi alapanyagokból. Ez a modern formatervű szék négy fából készül lábon áll, a lábakat pedig fekete fém váz is tartja, amely még stabilabbá teszi.

Fő a kényelem! A Modern szék LF650 fotelra hajazó formaterve a kényelem jegyében készült.

Valami másban gondolkozik? Unja már az egyhangú, hagyományos formatervezésű székeket? Szeret kényelmesen ülni? Ha a kérdésekre igen a válasz, akkor a Modern szék LF650 egy tökéletes választás. A kagyló formájú, fotelra hasonlító szék Olaszországban készült, minőségi alapanyagokból. Ez a modern formatervezésű szék négy fából készült lábon áll, a lábakat pedig fekete fém váz is tartja, amely még stabilabbá teszi. Az háttámlája és ülőfelülete kívülről fehér műanyag borítást kapott, amely könnyen tisztítható. A háttámla és az ülőfelület párnázott és szürke színű textillel bevont.

Ez a szék a divatos színével, karakteres íveivel és a kényelmével remek választás konyhába, irodába és akár váróterembe is. Legyen szó egy villásreggeliről, hosszas családi ebédről, hétvégi újságolvasásról, vagy csak egy gyors kávéról, ezeket a pillanatokat sokkal jobb egy kényelmes székben eltölteni.

Az irodai munka is sokkal kellemesebb, ha azt egy komfortos székben tesszük. A várakozó emberek számára a Modern szék LF650 igazi mentsvár lehet. A kényelmetlen, kopott műanyag székek helyett egy fotel kényelmével vetekedő székben gyorsan elrepül az idő, így a várakozás kevésbé kellemetlen. Hiszen a kényelmet mindenki megérdemli!

Süppedjen bele Ön is Modern szék LF650 kagyló ülésébe, és pihenjen meg egy jó kávé társaságában!

A termékkel kapcsolatos kérdéseivel bátran forduljon kollégáinkhoz! Lakberendezési tippjeinket megtekintheti az Instagram oldalunkon is.

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Zanini Loft / LF650

Anyag:

fa, műanyag, textil

Méret SZxHxM [mm]:

szélesség:.55 cm magasság:.80 cm mélység: 56 cm ülésmagasság:.44 cm

Szín:

szürke szövet

Típus:

Modern kárpitos szék

Back to Top