KERESÉS

Butterfly asztal

A Butterfly asztal is rendelkezik a Tonin Casa olasz gyártó termékeire jellemző innovatív dizájnnal, mely főként az asztal lábaiban nyilvánul meg. A gyártó szereti hangsúlyozni a faanyag gyönyörűségét, ehhez híven ennek az asztalnak a lábait is fából készítette.

A Butterfly asztal megjelenése rendkívül játékos, különleges formájú lábai egy stilizált pillangóformára hasonlítanak.

A Butterfly asztal is rendelkezik a Tonin Casa olasz gyártó termékeire jellemző innovatív dizájnnal, mely főként az asztal lábaiban nyilvánul meg. A gyártó szereti hangsúlyozni a faanyag gyönyörűségét, ehhez híven ennek az asztalnak a lábait is fából készítette. A 2-2 hajlított faláb, asztal két végén történő ellentétes döntése, olyan hatást hoz létre, mintha a lábak kereszteznék egymást. Az így létrejövő különleges forma olyan, akár egy leegyszerűsített, stilizált pillangóforma, innen kapta az asztal a nevét. A lábak ívelt vonalai és az általuk létrehozott pillangóforma rendkívül dinamikussá és légiessé teszi az asztal megjelenését.

A Butterfly asztal több méretben kapható, fix változatban lekerekített négyzet, téglalap, lekerekített téglalap és kör alakú asztallapokkal. A lekerekített négyzet, lekerekített téglalap és kör alakú asztallapok edzett üveg, porcelánkerámia vagy márvány kivitelben érhetők el, a lekerekített négyzet és lekerekített téglalap forma még fa és porcelánkerámia anyagokból is készülhet. A téglalap formájú asztallap edzett üvegből, porcelánkerámiából vagy kristálykerámiából készíthető. Az asztal bővíthető változata téglalap formájú, két végén nyitható szerkezettel rendelkezik, az asztallap anyaga edzett üveg vagy porcelánkerámia lehet. Az asztallap anyagai több színváltozatban is elérhetők, az asztalláb pedig matt fehér, Canaletto dió vagy sötét, hőkezelt tölgy kivitelben választható.

Ha szeretné megvásárolni ezt a terméket, vagy kérdés merült fel vele kapcsolatosan, keressen fel minket elérhetőségeink egyikén! Ha további lakberendezési ötletekre is kíváncsi, látogasson el Facebook oldalunkra!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Tonin casa / Butterfly

Anyag:

fa, kristálykerámia, márvány, porcelánkerámia, üveg

Típus:

Modern étkezőasztal

Back to Top