KERESÉS

Diamante asztal

Első ránézésre talán átsiklanánk a Diamante asztal felett, ha nem „gyémánt” lenne a neve. Pedig egy letisztult vonalakkal rendelkező, elegáns asztalról van szó, melyet nem csak anyaga tesz értékessé, hanem kialakítása is.

A Diamante asztal a nevét adó gyémánthoz igazodva értékes bútordarab, mely étkezőnk ékköve lesz.

Első ránézésre talán átsiklanánk a Diamante asztal felett, ha nem „gyémánt” lenne a neve. Pedig egy letisztult vonalakkal rendelkező, elegáns asztalról van szó, melyet nem csak anyaga tesz értékessé, hanem kialakítása is. Ha közelebbről megnézzük, a festett, acélból készült lábak különleges formája is egyedi részlet. Ezek azért is egyediek, mivel tetejük nem teljesen érintkezik az asztallappal, a kettő közt mondhatni egy ék, bevágás van. Ennek az apró díszítőelemnek a hatására az amúgy is vékony asztallap, még ha vastagabb anyagból is készül, sokkal légiesebbnek hat. Az asztallap vékonysága persze nem jelenti azt, hogy ne adna megfelelő tartást, ezt az asztal acélszerkezete és az asztallapok anyagválasztéka is biztosítja.

Az asztallap készülhet melamin, laminált MDF, kristályüveg, karcálló kristályüveg és kristálykerámia anyagokból, melyek már önmagukban is megadják a Diamante asztal eleganciáját. Az anyagok természetesen több színben kaphatók, az elérhető színekről a termék gyártói oldalán is tud tájékozódni! A lábak 5-féle fémes színben elérhetők: fehér, szürke, barna, grafit és fekete.

A Diamante asztal egy hosszabbítható modern asztal, így kisebb helyen is elfér, és általa pillanatok alatt több férőhelyet tudunk biztosítani étkezőnkben. Az extra elemek melamin és MDF anyagokból készülhetnek, az egyes anyagok színválasztéka megegyezik az asztallapnál elérhető színválasztékukkal. Az asztal több méretben kapható!

Ha úgy érzi, hogy otthonába elengedhetetlen egy ilyen asztal, keressen fel minket elérhetőségeink egyikén! Ha pedig szívesen böngészne további lakberendezési ötletek között, látogasson el Pinterest oldalunkra!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MIDJ / diamante

Anyag:

kristálykerámia, lakkozott, lakkozott fém lábak, melamin, üveg

Méret SZxHxM [mm]:

lásd gyártói LINK

Szín:

lásd gyártói LINK

Típus:

Modern étkezőasztal

Back to Top