KERESÉS

Bloom asztal

A Bloom asztal faszerkezettel rendelkezik, így minden helyiségben a faanyag időtlen eleganciájával kápráztat el bennünket. Az asztal kissé hasonlít is a klasszikus étkezőasztalokra, ezeknél azonban jóval sokoldalúbb.

A Bloom asztal egy klasszikus étkezőasztal eleganciájával bír, sőt azzal vetekedik.

A Bloom asztal faszerkezettel rendelkezik, így minden helyiségben a faanyag időtlen eleganciájával kápráztat el bennünket. Az asztal kissé hasonlít is a klasszikus étkezőasztalokra, ezeknél azonban jóval sokoldalúbb. Az asztallap érdekes formájú, hiszen ívelt oldalai vannak, melyek az asztal sarkainál csúcsot alkotnak. Az asztallap azonban nem csak ezért érdekes, szélén egy kontúrt adó szegély helyezkedik el. De ez nem minden!

A szegélyek csúcsban való találkozását rézbetéttel tehetjük látványosabbá, ha szeretnénk. A rézbetét emellett az asztallábak külső részén is végigfuthat, mintha a csúcsban lévő rézbetét folytatása lenne. A rézbetétek talán nem tűnnek nagy extrának, de egy szempillantás alatt ultramodern asztalt varázsolnak az amúgy klasszikus külsejű változatokból is.

A Bloom asztal kialakítása lehetővé teszi, hogy a szegélytől és a lábaktól eltérő színű falapot válasszunk hozzá. Bár az asztal szerkezete fából készül, annak színét is kiválaszthatjuk, így világosabb és sötétebb asztalunk is lehet.

Az asztal 75 centiméter magas és nincs bővíthető változata. Két különböző méretű asztallappal kapható: 220 cm x 110 cm és 150 cm x 150 cm. Ennek köszönhetően kisebb és nagyobb étkezőkbe is választhatjuk a Bloom asztalt.

Ha úgy érzi, otthonába remekül illene egy ilyen asztal, keressen fel minket egyik elérhetőségünkön! Ha pedig szívesen böngészne további lakberendezési ötletek közt, látogasson el Pinterest oldalunkra!

Gyártói oldal 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Tomasella / BLOOM

Méret SZxHxM [mm]:

L 220 P 110 H 75 cm / L 150 P 150 H 75 cm

Szín:

lásd gyártói LINK

Típus:

Modern étkezőasztal

Az asztal 75 centiméter magas és nincs bővíthető változata. Két különböző méretű asztallappal kapható: 220 cm x 110 cm és 150 cm x 150 cm.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top