KERESÉS

Eliseo asztal

Az Eliseo asztal lábai egy-egy téglalap alakból kiinduló, felfelé vékonyodó, festett, hajlított fémből készültek. A három befelé hajló láb háromszög formában helyezkedik el és kapcsolódik az asztallaphoz, ezért a lábak olyanok, mintha egymást kergetnék.

Az Eliseo asztal elegáns és modern lábai olyanok, mintha egymást kergetnék.

Az Eliseo asztal lábai egy-egy téglalap alakból kiinduló, felfelé vékonyodó, festett, hajlított fémből készültek. A három befelé hajló láb háromszög formában helyezkedik el és kapcsolódik az asztallaphoz, ezért a lábak olyanok, mintha egymást kergetnék. Annak érdekében, hogy az asztal még esztétikusabb látványt nyújtson, a fémlábakat és az edzett üvegből készült asztallapot elektromos hegesztéssel kapcsolták össze, így tökéletes és elegáns egységet hoztak létre.

A csavart lábak a modern stílusú környezet mellett egy klasszikus enteriőrben is megállják a helyüket. Hiszen nem csak önmagukban elegánsak, hanem az elérhető színválasztékot is nagyon elegáns színekből alakították ki. Ha valaki azonban a legmodernebb változatban szeretné viszont látni étkezőjében ezt az asztalt, annak a trikolor lábakat ajánljuk.

Az asztallap az edzett üvegen kívül fa, kerámia vagy gres porcelán anyagból is készülhet. Az Eliseo asztal kör, ellipszis, ovális, téglalap alakú vagy enyhén hullámos oldalú téglalap alakú asztallappal is kapható. Fix asztal, de több méretben is elérhető. A hosszabb asztalok alátámasztásához két lábazat szükséges, ami kétszer három darab lábat jelent.

Az olasz bútorok felé joggal fordul sok figyelem, hiszen precízen vannak megtervezve, minőségi alapanyagokból és a legkisebb részletekre való odafigyeléssel készülnek. A nálunk vásárolt olasz bútorok minőségében és dizájnosságában sosem kell kételkednünk, bátran választhatunk közülük, a lakás egyetlen helyiségében sem fognak csalódást okozni.

Ha kérdés merült fel Önben a termékkel kapcsolatban, keressen fel minket elérhetőségeink egyikén! Ha pedig további lakberendezési ötleteket keres, ellátogathat az Instagram oldalunkra is.

Gyártói oldal

Árak mérettől és felülettől függnek.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Tonin casa / Eliseo

Anyag:

fa, gres porcelán, kerámia, üveg

Típus:

Modern étkezőasztal

Back to Top