KERESÉS

Gaya asztal

A Gaya asztal alapja tecnoril anyagból készült, ami akrilból épül fel. A tecnoril az akrilok új generációja, amely nagy ellenállóságot és minőséget képvisel, továbbá 100%-ban Olaszországban készül. Ez egy nagyon rugalmas anyag, így rendkívül könnyen formázható, és jól ellenáll az ütéseknek, a hirtelen hősokkoknak.

A Gaya asztal a technológia és a dizájn érdekes találkozását képviseli, méghozzá különleges hullámzó formájú lábazata segítségével.

A Gaya asztal alapja tecnoril anyagból készült, ami akrilból épül fel. A tecnoril az akrilok új generációja, amely nagy ellenállóságot és minőséget képvisel, továbbá 100%-ban Olaszországban készül. Ez egy nagyon rugalmas anyag, így rendkívül könnyen formázható, és jól ellenáll az ütéseknek, a hirtelen hősokkoknak. Mindemellett a tecnoril anyag nem sárgul be, változatlanul tartja eredeti színét, így fehér kivitelben is mindig tökéletesen fest. Az anyag jól megformálhatóságának köszönhető az, hogy az alap ilyen folytonos, hullámzó megjelenéssel rendelkezhet, ezáltal pedig elegáns, könnyed vonalvezetést tud létrehozni. Az alap garantálja az asztal megkérdőjelezhetetlen modernségét is, így akár egyszerűbb székekkel is párosíthatjuk, nem kell azon aggódni, hogy hasonló, különleges székeket találjunk hozzá. Ezzel azt is biztosíthatjuk, hogy mindig az asztal kapjon hangsúlyt.

A Gaya asztal kis és nagy, illetve modern stílusú étkezőkbe is választható, hiszen a kör alakú asztallap mellett téglalap alakúval vagy oválissal is kérhető. Mivel a két utóbbi asztallap sokkal nagyobb, mint a kör alakú, így nem csak egy, hanem kettő alapzat is szükséges hozzájuk. Az alap a képeken látható három színben kapható.

A Gaya egy nem bővíthető, fix asztal, mely több méretben kapható. Asztallapja fa, edzett üveg, kerámia vagy gres porcelán anyagból készülhet.

Ha érdeklődni szeretne a termékről, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! Ha esetleg további lakberendezési ötleteket keres, akkor látogasson el Facebook oldalunkra is!

Gyártói oldal

Árak mérettől és felülettől függnek. 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Tonin casa / Gaya

Anyag:

fa, gres porcelán, kerámia, üveg

Típus:

Modern étkezőasztal

Back to Top