KERESÉS

Status asztal

A Status asztal lábai hajlított fémből készültek, így nem csak az igazán különleges külsejét biztosítják az asztal számára, hanem a nagyszerű teherbírást is. A lábak színe választható, lehet, például szürke vagy aranyszínű is. Az arany olyan élénk szín, mely nem csak feltűnővé teszi a lábakat, hanem eleganciával is felruházza az asztalt.

A Status asztal olyan geometrikus kialakítású talapzattal rendelkezik, mely egy masnira, csokornyakkendőre vagy esetleg egy szögletes végtelen jelre is emlékeztethet minket.

A Status asztal lábai hajlított fémből készültek, így nem csak az igazán különleges külsejét biztosítják az asztal számára, hanem a nagyszerű teherbírást is. A lábak színe választható, lehet, például szürke vagy aranyszínű is. Az arany olyan élénk szín, mely nem csak feltűnővé teszi a lábakat, hanem eleganciával is felruházza az asztalt. Így az valóban státuszszimbólumként jelenhet meg egyes otthonokban. Az arany szín újból visszajött a divatba, úgyhogy nem csak elegáns, de a dizájn szempontjából trendi választás is.

A Status asztal háromféle asztallappal kapható, választhatunk a téglalap, az enyhén hullámos oldalú téglalap vagy a lekerekített téglalap alakú asztallapok közül. De ez még nem minden, hiszen az asztallap fa, üveg, kerámia vagy gres porcelán anyagokból is elkészíthető. Így ez az asztal nevéhez méltóan valóban egy státuszszimbólum, és az általa képviselt elegancia fokozható. Az asztallap igen hosszú, így bőségesen van rajta hely a nagyobb étkezésekhez is. Tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy a család kényelmesen, akár hosszabb időn keresztül is élvezze egymás társaságát. Bár egy fix asztalról van szó, aminek bővíthető változata nincs, de kérhetjük nagyobb méretekben. Ez természetesen befolyásolni fogja az árat is.

Ha úgy érzi, hogy az Ön otthonába egy ilyen asztal szükséges jöjjön el és rendelje meg! Ha mégiscsak szeretne tudni pár konkrétumot, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! Ha pedig tovább szeretne inspirálódni lakberendezési témakörben, látogasson el Pinterest oldalunkra!

Gyártói oldal

Árak mérettől és felülettől függnek.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Tonin casa / Status

Anyag:

fa, gres porcelán, kerámia, üveg

Típus:

Modern étkezőasztal

Back to Top