KERESÉS

Wave étkezőasztal

A Wave étkezőasztal ugyan a szokásos négy, de mégis különleges formájú fémlábbal rendelkezik. A két egymással szemben, átlósan elhelyezkedő láb egy cseppet ferde V alakot formáz, míg a másik kettő láb egymást keresztező látványa összességében egy W alakot hoz létre.

A Wave étkezőasztal a rendkívüli, hullámokra emlékeztető lábairól kapta nevét, melyeket úgy alakítottak ki, hogy V és W betűket formáznak.

A Wave étkezőasztal ugyan a szokásos négy, de mégis különleges formájú fémlábbal rendelkezik. A két egymással szemben, átlósan elhelyezkedő láb egy cseppet ferde V alakot formáz, míg a másik kettő láb egymást keresztező látványa összességében egy W alakot hoz létre. Persze ezek az asztallábak valójában nem érintkeznek, csak bizonyos nézőpontokból tűnhet így. Formájukat tekintve elmondható, hogy kissé meg vannak hajlítva, így akár a tenger hullámzására is emlékeztethetnek minket. Arra, ahogy a nagy intenzitással induló hullám a parthoz érve megszűnik, a tenger kilép medréből, majd visszahúzódik azért, hogy ezt a körforgást újból és újból elismételje. A lábak formája olyan dinamikát ad az asztalnak, hogy az a legegyszerűbb étkezőket is élettel telivé képes varázsolni.

Az asztal lapja szögletes formájú, így érdekes kontrasztot hoz létre a hullámos lábak együttesével. A lábak könnyeddé és modernné varázsolják az asztalt, míg az asztallap letisztult vonalai eleganciát kölcsönöznek neki. Az eleganciát fokozhatjuk, hiszen az asztal nemcsak fa, hanem kerámia, Ecomalta és HPL asztallapokkal is rendelhető. Az asztal lábainak színe választható, így még több játékosságot vihetünk a kinézetükbe.

A Wave étkezőasztal kapható fix és bővíthető változatban is. Utóbbi esetében az asztal meghosszabbítható a két oldalon, az asztallap alatt tárolt elemmel. Az asztal több méretben kapható, az árak ez alapján változnak.

Ha szeretne érdeklődni a termékről, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! Ha esetleg további lakberendezési ötleteket keres, látogasson el Facebook oldalunkra!

 

Gyártói oldal

Árak mérettől és felülettől függnek.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Sedit / Wave

Anyag:

ecomalta, fa, HPL, kerámia, laminált

Típus:

Modern étkezőasztal

Back to Top