KERESÉS

Zoe asztal

A Zoe asztal lábait erős dinamizmus jellemzi, a hajlított fémnek köszönhetően olyanok, mintha bármely pillanatban megindulhatnának. Ez persze csak a látszat, hiszen a lábak a nagyon stabilak és nagy teherbírást biztosítanak.

A Zoe asztal egy olyan modern és magával ragadó kialakítású asztal, melyet lábai különleges formája összetéveszthetetlenné tesz.

A Zoe asztal lábait erős dinamizmus jellemzi, a hajlított fémnek köszönhetően olyanok, mintha bármely pillanatban megindulhatnának. Ez persze csak a látszat, hiszen a lábak a nagyon stabilak és nagy teherbírást biztosítanak. A befelé hajló lábak szinte invitálnak arra, hogy üljünk le az asztalhoz és helyezzük lábunkat az asztal lábainak pozíciójába.

Emellett az asztal lábai igazán futurisztikusak, sokakban olyan érzést kelthetnek, mintha egy robotszerű teremtmény lábait látná. Ha az asztal egy mechanikus dologra emlékeztet minket, akkor sokat nem is tévedtünk, hiszen a Zoe asztalból olyan típus is kapható, melynek lapja kihúzható és ezáltal, az asztal meghosszabbítható. Ez a típus remek választás azok számára, akiknek nagy családjuk van és rokonaik gyakran jönnek hozzájuk vendégségbe.

Azoknak sem kell megijedniük a roppant modern asztal láttán, aki kicsit szolidabb megjelenésű asztalt keresnek. A lábak, bár fémből készültek, a színük változtatható és a kerámia asztallap helyett fából, ecomaltából vagy HPL-ből készültet is választhatunk. A Zoe asztal kapható kör és téglalap alakú asztallapokkal is, így kisebb és nagyobb étkezőbe is választhatjuk. A körlapos változatot is meg lehet hosszabbítani (a fából készültet nem), így a váratlanul betoppanó vendégek számára is helyet tudunk biztosítani az asztalnál.

Ha szeretne érdeklődni a termékről, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! Ha pedig további lakberendezési ötleteket is szívesen megtekintene, látogasson el Pinterest oldalunkra!

 

Gyártói oldal

Árak mérettől és felülettől függnek.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Sedit / Zoe

Anyag:

ecomalta, fa, HPL, kerámia, laminált

Típus:

Modern étkezőasztal

Back to Top