KERESÉS

CUBE asztal

A Cube asztal igazán kifinomult megjelenéssel rendelkezik, melyet a különböző anyagok és formák harmóniájának köszönhet. Rendkívülien modern kinézetét a „hajtogatott” fémlemezből készült lába adja, mely egy üres négyzetes alapból indul ki.

A Cube asztal egy hihetetlenül eredeti elegáns, a szó szoros értelmében véve is egy modern asztal.

A Cube asztal igazán kifinomult megjelenéssel rendelkezik, melyet a különböző anyagok és formák harmóniájának köszönhet. Rendkívülien modern kinézetét a „hajtogatott” fémlemezből készült lába adja, mely egy üres négyzetes alapból indul ki. A négyzet két szemközti oldalából kiinduló, befelé döntött téglalap úgy lett meghajlítva, hogy háromszög formákat hoz létre. De nem csak a fémben, hanem a két lap találkozásánál is. Az utóbb említett háromszögek lehetővé teszik, hogy átlássunk az asztal lábán. Ennek köszönhetően ez az asztal igazán képes a tér tökéletes részévé válni.

Az asztallap köralakja remek kontrasztot képez a láb szögletes formáival. A választék sokaságának egyike, hogy az asztallapot kérhetjük fából (furnér) vagy kerámiából, attól függően, hogy a modern vagy az elegáns tulajdonságát kívánjuk hangsúlyozni. A kerámia lehet matt vagy fényes, de akár márványhatású is. Természetesen ezekből is több szín áll a rendelkezésünkre. Az asztal lábának színét is mi választhatjuk meg, így élénk vagy klasszikus színekkel is kifejezhetjük saját ízlésünket, stílusunkat. A Cube asztal nagyobb, ovális asztallappal is kapható, de mint korábban említettük, ettől az ára is változik majd.

A precízen megmunkált fémszerkezet mozgást és dinamizmust kölcsönöz az asztalnak, míg a fa és a kerámia szilárdsága együttesen olyan egyedi dizájnt hoz létre, amely önmagában is képes látványossá tenni egy helyiséget. Akik élnek-halnak a geometriai formákért, azok a Cube asztalnál nem is választhatnak jobbat! A négyzet a kör, sőt még a háromszög alak is megjelenik az asztal külsejében, így ilyen mintájú tárgyakat, mintákkal ellátott anyagokat is könnyedén párosíthat hozzá bárki.

Ha bármilyen kérdése lenne a termékkel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! Ha további lakberendezési ötleteket is szívesen megtekintene, látogasson el Facebook oldalunkra is!

Gyártói oldal

Árak mérettől és felülettől függnek.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Natisa/Cube

Anyag:

fafurnér, kerámia

Típus:

Modern étkezőasztal

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top