KERESÉS

22/Ventidue modern olasz konyhabútor

A nagy szín-, árnyalat- és tartozékválasztéknak köszönhetően a 22/Ventidue modern olasz konyhabútor egy igazán egyedivé szabható konyhacsalád. Ráadásul a többi, cégünk által forgalmazott többi termékcsaláddal is kompatibilis.

A 22/Ventidue konyhabútort főként a sokoldalú belső berendezés, a nagy elemválaszték, a praktikus megoldások és a szép, kifinomult megjelenés jellemzi.

A nagy szín-, árnyalat- és tartozékválasztéknak köszönhetően a 22/Ventidue modern olasz konyhabútor egy igazán egyedivé szabható konyhacsalád. Ráadásul a többi, cégünk által forgalmazott többi termékcsaláddal is kompatibilis.

Konyhabútoraink mindegyike óriási elemválasztékban és akár egyedi méretekben is rendelhető. A 22/Ventidue modern olasz konyhabútor prémium kategóriás BLUM konyhai fióksín-rendszerei behúzáscsillapításal vannak ellátva. A konyhaelemek között található széles fiókok edények tárolására lettek kifejlesztve, így téve kényelmesebbé a konyhai munkavégzést. A szekrényajtók a becsapódásgátlónak köszönhetően lassan, halkan záródnak.

Az általunk forgalmazott eredeti olasz konyhabútorcsalád elemei között megtalálhatóak a több oldalról nyitott elemek, a felsőszekrények és az innovatív lebegő alsószekrények is. A letisztult, minimalista divatnak megfelelően ez a termékcsalád 2 fajta fogantyú nélküli megoldással is választható – nyomásra nyíló, úgynevezett Tip-on nyitással, vagy 35 °-os él bevágással.

A GM Cucine figyelmet fordít arra, hogy a konyhabútorok környezetbarát anyagokból készüljenek. Emellett a legújabb technológiát alkalmazza, a jobb minőség érdekében.

Valósítsa meg velünk álmai konyháját. Szakmai felkészültségünk a modern konyhák területén, kiegészítve a GM Cucine -val, biztosítja a tökéletes, jó minőségű és esztétikus végeredményt. Ha olyan berendezési megoldásokat szeretne, amelyek ötvözik az ergonómiát és a biztonságot, de tükrözik személyes ízlését, ne hagyja ki a lehetőséget!

További információkért keresse segítőkész kollegáinkat! A legújabb divatdarabokat megtekintheti az Instagram oldalunkon is!

Gyártói honlap: 22/Ventidue

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

GM/Ventidue

Anyag:

MDF

Méret SZxHxM [mm]:

Elemlista szerint és egyedi méretre

Szín:

fahatású és kőhatású bevonatok, laminált matt és magasfényű színek

Típus:

Modern konyhabútor

Back to Top