KERESÉS

Stylo modern olasz konyhabútor

A cégünk által forgalmazott GM Cucine konyhabútorainak mindegyike, így a Stylo modern olasz konyhabútor is, óriási elemválasztékban érhető el. A bútorok egyedi méretekben is rendelhetőek, a konyhacsaládok pedig variálhatóak.

A cégünk által forgalmazott GM Cucine konyhabútorainak mindegyike, így a Stylo modern olasz konyhabútor is, óriási elemválasztékban érhető el.

A bútorok egyedi méretekben is rendelhetőek, a konyhacsaládok pedig variálhatóak. Az általunk forgalmazott eredeti olasz bútorok a legújabb technológiával és környezetbarát anyagokból készülnek, illetve prémium kategóriás BLUM fiókokkal felszerelt konyhai fiókrendszerekkel vannak ellátva. A behúzáscsillapítással készített fiókok halkan, puhán futnak vissza a helyükre. Az ergonomikus fiókok különféle belső kiosztással elérhetőek, hiszen mindenki másképp rendszerez a konyhában, az otthonában. A Stylo modern olasz konyhabútor, letisztul dizájnú bútordarab. A fényes felület könnyen tisztítható, tükröződésével tágítja a teret. A divatos fényes ajtókkal készült szekrények több színben is elérhetőek.

Az extra fehér, a ragyogó szürke és a kobalt szürke magas fényű felületek gyönyörűek és remekül kombinálhatóak egymással vagy akár a többi általunk forgalmazott konyhaelemmel. A kreatív lehetőségek miatt végtelen kombináció hozható létre, aminek köszönhetően biztos megtalálja az Önnek legmegfelelőbb összeállítást.

A Stylo konyhabútor moduláris elemei sokoldalúak és jól variálhatóak. A termékcsaládban az alap alsószekrényeken, fiókos elemeken és felsőszekrényeken kívül megtalálhatóak a nyitott elemek variációi is Valamint az innovatív és látványos függesztett alsószekrények is.

Ez az egyre elterjedtebb, kissé meghökkentő megoldás remekül ötvözi a modern stílust és a dizájnt. Az olasz minőség mellett a GM Cucine konyhabútorai mindig magas esztétikai értéket képviselnek.

A konyhabútorral kapcsolatban információkért keresse segítőkész kollegáinkat! A legújabb divatdarabokat megtekintheti az Instagram oldalunkon is!

Gyártói honlap: Stylo

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

GM/Stylo

Anyag:

MDF

Méret SZxHxM [mm]:

Elemlista szerint és egyedi méretre

Szín:

fahatású bevonatok, laminált matt és magasfényű színek

Típus:

Modern konyhabútor

Back to Top