KERESÉS

Tess modern olasz konyhabútor

Az elemes konyhabútorainknak mindegyikének óriási elemválasztéka van és akár egyedi méretekben is rendelhetőek. A Tess modern olasz konyhabútor egy igazán innovatív konyha, amelyet úgy terveztek, hogy a legjobban ötvözze a dizájnt és a funkcionalitást.

A Tess modern olasz konyhabútor csakúgy, mint az általunk forgalmazott többi konyhabútor-család is eredeti olasz termék és olasz dizájn.

Az elemes konyhabútorainknak mindegyikének óriási elemválasztéka van és akár egyedi méretekben is rendelhetőek. A Tess modern olasz konyhabútor egy igazán innovatív konyha, amelyet úgy terveztek, hogy a legjobban ötvözze a dizájnt és a funkcionalitást. A modern stílusirányzatú Tess konyhabútor négy színváltozatban érhető el – fehér tölgy, természetes tölgy, bronz tölgy és szürke tölgy – amelyek kiválóan kombinálhatóak egymással és a többi konyhabútor-családunkkal is.

A konyhabútorcsalád elemei között találhatóak középmagas és magas szekrények is, amelyekbe akár sütő is szerelhető. A magasan elhelyezett sütő rendkívül ergonomikus és a balesetveszélyt is csökkenti, hiszen nem kell forró sütőhöz lehajolni, leguggolni. A felsőszekrényeket nyitott szekrényekkel megtörve tehetjük még egyedibbé a konyhabútort. A nyitott elemek amellett, hogy stílust visznek a bútorba, kiválóan hasznosíthatóak receptes könyvek, fűszerek, virágok és dekorációk tárolására is.

A GM Cucine a legújabb technológiával, környezetbarát anyagokból készíti a konyhabútorokat. A fiókok és az ajtók minőségi BLUM vasalatokkal készülnek. A prémium kategóriás konyhai fiókrendszerek behúzáscsillapítással, az ajtók pedig becsapódásgátóval vannak ellátva.

A többféle fiókmegoldásnak köszönhetően minden konyhai eszközt nehézségek nélkül lehet rendszerezni. Az általunk forgalmazott GM Cucine Tess olasz elemes konyhabútor az időtálló dizájnnak, az esztétikus megjelenésnek és a magas minőségű anyagoknak köszönhetően a legjobb vásárlásnak bizonyul.

A termékkel kapcsolatos információkért keresse segítőkész kollégáinkat! Tervezési tippjeinket és a legújabb divatdarabokat megtekintheti az Instagram oldalunkon is!

Gyártói honlap: Tess

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

GM/Tess

Anyag:

MDF

Méret SZxHxM [mm]:

Elemlista szerint és egyedi méretre

Szín:

fahatású bevonatok, laminált matt színek

Típus:

Modern konyhabútor

Back to Top