KERESÉS

MELODY szék

A Melody szék rendkívüli kényelméért a háttámlájával összeforrott, annak meghosszabbításaként is értelmezhető kartámla felel. Ez a kartámla akár eltérő magasságú is lehet, így a kevésbé magas, viszonylag alacsony kartámlák mellett az egészen a derekunkig felérő magasságút is választhatjuk.

A Melody szék olyan, mint egy fészek, amely melegségével és komfortjával üdvözli és védi Önt.

A Melody szék rendkívüli kényelméért a háttámlájával összeforrott, annak meghosszabbításaként is értelmezhető kartámla felel. Ez a kartámla akár eltérő magasságú is lehet, így a kevésbé magas, viszonylag alacsony kartámlák mellett az egészen a derekunkig felérő magasságút is választhatjuk. Ez biztosítja a fészekként körülölelő kartámlás érzést, ami sokakat megfog ebben a termékben. Bár az is lehet, hogy a kisebb kartámla is fészekszerű védelem érzését nyújtja egyesek számára, hiszen ezek is befelé hajlanak, így könnyedén átélhetjük az általuk adott gyengéd, ölelő érzést. Mintha a kényelem oázisában ülnénk.

A székből négyféle modell áll a vásárlók rendelkezésére: standard változatú, magas változatú, karosszék és zsámoly. A Melody szék már az elmondottak alapján is egy igazi átalakuló művésznek mondható. De még máshogyan is képes a külsején változtatni. A legegyszerűbb, teljesen egyszínű külsőn kívül eltérő színű háttámlát is kaphat. Vagy különböző színű lábbal is megjelenhet, sőt még kontrasztot adó, külső és belső részét egymástól elválasztó kéderrel is díszíthetjük. Azt pedig még nem is említettük, hogy az kárpit anyaga is többféle lehet, attól függően, hogy milyen preferenciákkal rendelkező „kismadarat” csábított el és fog ezentúl fészke melegével ölelni és védeni ez a termék.

Ha úgy érzi, Ön részt venne ebben a fészekrakó programban, vegye fel velünk a kapcsolatot és érdeklődjön kollégáinktól ezután a termék iránt! Ha további inspirációkat is szívesen megtekintene, látogasson el Facebook oldalunkra!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Natisa/Melody

Anyag:

lábak: fa ülőfelület: bőr, szövet, textilbőr

Típus:

Modern székek

Back to Top