KERESÉS

ROSE szék

A Rose szék eredeti olasz dizájntermék, amelynek ívelt háttámlája biztosítja a kényelmet hátunk számára. Mivel a háttámla az ülés oldalaira is elér, így körül tud minket ölelni, ezzel pedig maximális kényelmet és komfortérzetet biztosít.

A Rose szék a finom elegancia és a kényelem szem előtt tartásával született meg.

A Rose szék eredeti olasz dizájntermék, amelynek ívelt háttámlája biztosítja a kényelmet hátunk számára. Mivel a háttámla az ülés oldalaira is elér, így körül tud minket ölelni, ezzel pedig maximális kényelmet és komfortérzetet biztosít. Legyen szó a reggeli ébredezés közbeni vagy a nap végi relaxációs tea, esetleg kávé elfogyasztása közbeni üldögélésről vagy egy családi vacsoráról. A háttámla emellett azért is különleges, mert anyaga függőleges hajtásokkal van díszítve, mely finom eleganciával ruházza fel ezt a széket. Ezek a hajtások bordázott kinézetet adnak a háttámlának, ami így nagyszerű kontrasztba kerül a teljesen sima ülőrésszel.

A Rose szék ívelt háttámlája sokakat valóban rózsasziromra emlékeztethet, ahogy arra a „rózsa” név is utal. Mások viszont egy nyitott kagylóra asszociálhatnak a szék láttán. Mindegy, hogy a kettő közül melyiket juttatja eszünkbe a termék, hiszen mindegyik gyönyörű és elegáns teremtmény, akárcsak a Rose szék.

A szék négy különböző lábbal kapható, melyek közül három fából, egy pedig fémből készült. Ennek köszönhetően van az általában megszokott lábú szék, melynek falábai a szék négy sarkából indulnak ki. De olyan székek is van, melyek falábai az ülőrész középpontjából indulnak ki, az egyik széknél egymástól megfelelő távolságból, a másik széknél viszont összeolvadva. A negyedik fajta szék a fémlábas, mely normál típusú lábakkal rendelkezik, de ezek a falábaknál vékonyabbak, így fokozni képesek a szék eleganciáját. A Rose szék karfák nélkül kapható csak, de szövet, bőr, sőt akár bársony szövettel is kérhetjük.

Ha kérdése merült fel a termék kapcsán, vegye fel velünk a kapcsolatot! Ha további inspirációkat is szívesen megtekintene, látogasson el Instagram oldalunkra!

 Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Natisa/Melody

Anyag:

lábak: fa ülőfelület: bőr, szövet, textilbőr

Típus:

Modern székek

Back to Top