KERESÉS

Fram fotel

A Fram fotel a nordic és vintage stílus egyik legtökéletesebb modern képviselője! A nordic és vintage stílus reneszánszát éli a mai, kortás stílusirányzatok között. Ráadásul ez a két stílus nagyon jól megfér egymás mellett, mert a formák és az árnyalatok tökéletesen egészítik ki egymást, az összhatás pedig igazán dizájnos.

A Fram fotel a nordic és vintage stílus egyik legtökéletesebb modern képviselője!

A nordic és vintage stílus reneszánszát éli a mai, kortás stílusirányzatok között. Ráadásul ez a két stílus nagyon jól megfér egymás mellett. Mert a formák és az árnyalatok tökéletesen egészítik ki egymást, az összhatás pedig igazán dizájnos. A Fram fotel eklektikus és eredeti formáival képes minden otthon és egyéb helyiség számára egy kellemes hangulatot teremteni.

A fotel sokoldalú szerkezete, amelyben a kőris tömörfa dominál, képes otthonossá varázsolni az adott teret és szinte bármely más stílushoz is jól illeszkedik. A lábszerkezet is ebből a tömörfából készült, amely megfelelő stabilitást biztosít a fotel számára. A Fram bútordarab enyhén retro hangulata csak a modern kortárs stílusirányzatokat erősíti. Nemcsak a nappalikba kiváló választás, hanem várótermekbe vagy éppen lobby helyiségbe is jól megállja a helyét.

A Fram fotel vastag, párnázott elemei kellő kényelmet nyújtanak a pihenés és a társalgás minden formájához, illetve a fotel karfái pedig nagyon jó magasságban vannak ahhoz, hogy karjainkat is pihentetni tudjuk. Megjelenése és funkcionalitása mellett érdemes kiemelni, hogy a fotel kárpitozása opcionálisan választható a szövet és a bőr huzatok közül, valamint sokféle színárnyalat és variáció is a rendelkezésünkre áll.

Kérdés esetén keresse fel kollégáinkat az elérhetőségek egyik! Ha pedig csak inspirálódna, akkor látogasson el Facebook oldalunkra!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Ego / Fram

Anyag:

szövet és bőr

Méret SZxHxM [mm]:

lásd PDF

Típus:

kárpitos fotel

Back to Top