KERESÉS

Kelly relax fotel

A Kelly relax fotel egy nagyon mutatós és igen dizájnos bútordarab, amely esetében különböző kárpitozás közül válogathatunk. Ezek tapintása nagyon puha és kellemes, akárcsak az extrán párnázott elemei. Ráadásul a Kelly relax fotel funkcionalitása nagyon sokoldalú.

A Kelly relax fotel ötvözi a klasszikus megjelenést és az innovatív funkciókat.

A Kelly relax fotel egy nagyon mutatós és igen dizájnos bútordarab, amely esetében különböző kárpitozás közül válogathatunk. Ezek tapintása nagyon puha és kellemes, akárcsak az extrán párnázott elemei. Ráadásul a Kelly relax fotel funkcionalitása nagyon sokoldalú. Ily módon csak egy mozdulattal hátra kell dőlni és élvezni a teljes relaxációs kényeztetést, ami az egyszerű manuális mozdulatnak köszönhetően megemeli a lábtámlát és hátradönti a háttámlát.

A fotel forgatható, amely kör alakú alappal rendelkezik, ami a teljesen hátra dönthető és a lábtartóval felszerelt fotel kényelmét csak tetézi. A Kelly fotel nagyon sokféle kárpitozással vásárolható, mint például szövet, bőr vagy mikroszálas anyag. Továbbá a színpaletta is nagyon széles, így mindenki könnyűszerrel megtalálhatja a számára legideálisabb darabot.

Az Egoitaliano cég büszke arra, hogy bár egy 2007 óta tevékenykedő egészen fiatal bútorgyártó mégis maximálisan tud azonosulni a mai stílusokkal és igényekkel egyaránt. Innovatív megoldásokat kínálnak minden otthon számára, különleges szakértő meseterek által készített, kárpitos termékeikkel. Olaszországban a modern stílus egyik képviselőjeként tartják számon ezt a céget, ugyanis minden egyes Egoitaliano termék teljesen testre szabható a funkciók, a kárpitozás és a részletek tekintetében is.

Kérdése adódott? Akkor keresse fel munkatársainkat az elérhetőségek egyikén! További ötletekért pedig látogasson el Facebook oldalunkra!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Ego / Kelly

Anyag:

szövet és bőr

Méret SZxHxM [mm]:

lásd PDF

Típus:

kárpitos relax fotel

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top