KERESÉS

Lizzy fotel

A Lizzy fotel Egoitaliano termékként képes azt a minőséget és megjelenést nyújtani, amit egy Egoitaliano terméktől elvárnánk.

A Lizzy fotel Egoitaliano termékként képes azt a minőséget és megjelenést nyújtani, amit egy Egoitaliano terméktől elvárnánk.

A Lizzy fotel árnyalatai és kialakítása miatt a modern nappalik és a formálisabb munkahelyi környezetek, mint például irodák, helyiségéhez ideális választás. Maga a fotel stabil, csillag alakú és forgatható alapzattal rendelkezik, melynek magassága 19 cm, átmérője pedig 60 cm, opcionálisan különböző kivitelekben kapható. Ráadásul biztosítja a Lizzy fotel stabilitását, ezáltal a fotel is nagyon jól terhelhető. Háttámlája lehet alacsonyabb és magasabb változatú, az egyéni testméreteknek és az egyedi elképzeléseknek megfelelően.

A megjelenése nagyon professzionális, mégis a választható vidám színárnyalatok megtörhetik ezt a komolyságot. Nemcsak nagyon jól mutat a térben ez a fotel, hanem egy hihetetlenül kényelmes bútordarab is. Hiszen háttámlája mellett a karfái is párnázottak, az ülőfelületről nem is beszélve. Továbbá a teljes komfort elérése miatt egy hozzá illő, lábtartóként is funkcionáló, puff is opcionálisan választható. Anyagát tekintve a kárpitozott Lizzy fotel szövet, bőr és mikroszálas kárpitozással is elérhető.

A legfontosabb információk az Egoitaliano márkáról:

  • kortárs stílus,
  • szakértelem,
  • színes és innovatív kárpitok,
  • modern technológia,
  • magas minőség,
  • kidolgozott részletek,
  • nagyfokú funkcionalitás.

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Akkor keresse bátran munkatársainkat az elérhetőségek egyikén! További ötletekért és termékekért pedig látogasson el Facebook oldalunkra!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Ego / Lizzy

Anyag:

szövet és bőr

Méret SZxHxM [mm]:

lásd PDF

Típus:

kárpitos fotel

Back to Top