KERESÉS

Oslo retro fotel

Az Oslo retro fotel az olaszországi Egoitaliano márka terméke, amely nagy hírnévnek örvend, ugyanis kialakítása és megjelenése illeszkedik a mai irányzatokhoz, tovább párnái nagyon puhák, de ugyanakkor tartósak is.

Az Oslo retro fotel egy innovatív és teljesen kortárs vonalat igyekszik bemutatni, hiszen a skandináv design ihlette.

Mostanában pedig nemcsak a lakberendezés területein hódít a skandináv stílus, hanem az építészet területén is. Ugyanis egyre több skandináv típusú kisebb vagy nagyobb alapterületű otthon épül, amelyhez az ilyen megjelenésű bútorok és termékek elengedhetetlenek. Az Oslo retro fotel az olaszországi Egoitaliano márka terméke, amely nagy hírnévnek örvend, ugyanis kialakítása és megjelenése illeszkedik a mai irányzatokhoz, továbbá párnái nagyon puhák, de ugyanakkor tartósak is, tömör kőrisfa szerkezete pedig megfelelő stabilitást nyújt az Oslo fotel számára, így ez a bútordarab jól bírja a terhelést.

A fotel alapszerkezete kétféle színárnyalatban kapható, natúr tölgy és canaletto dió színben. Az Oslo kárpitos fotel huzata lehet mikroszálas szövet vagy bőr, ezek opcionálisan válaszhatóak. Ezenfelül maga a fotel kétféle színárnyalatban elérhető, ily módon mindenki megtalálhatja otthona vagy egyéb helyiség számára a legideálisabb választást.

Az Egoitaliano cég büszke arra, hogy mivel egy 2007 óta tevékenykedő egészen fiatal bútorgyártó maximálisan tud azonosulni a mai stílusokkal és igényekkel egyaránt. Innovatív megoldásokat kínál minden otthon számára, különleges szakértő meseterek által készített, kárpitos termékeivel. Olaszországban a modern stílus egyik képviselőjeként tartják számon, ugyanis minden egyes Egoitaliano termék teljesen testre szabható a funkciók, a kárpitozás és a részletek tekintetében is.

Kérdése adódott? Akkor keresse kollégáinkat az elérhetőségek egyikén! Ha ötleteket szeretne gyűjteni, akkor látogasson el Facebook oldalunkra!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Ego / Oslo

Anyag:

szövet és bőr

Méret SZxHxM [mm]:

71x84x79 cm

Típus:

kárpitos fotel

Back to Top