KERESÉS

Újdonság

Suzette relax kanapé

A Suzette relax kanapé visszafogott finom eleganciája, relax funkciója és modern stílusa miatt pillanatok alatt a nappali legnépszerűbb bútora lehet. Az opcionális relax funkciót kérve – a kanapé háttámlájának párnázott részében található elektromos motor segítségével – a háttámla fel- és lefelé mozgatható az ülések belső oldalán lévő gombok segítségével.

A Suzette relax kanapé visszafogott finom eleganciája, relax funkciója és modern stílusa miatt pillanatok alatt a nappali legnépszerűbb bútora lehet.

Az opcionális relax funkciót kérve – a kanapé háttámlájának párnázott részében található elektromos motor segítségével – a háttámla fel- és lefelé mozgatható az ülések belső oldalán lévő gombok segítségével. Ráadásként a háttámla mozgatásától függetlenül az üléseket is lehet irányítani a teljes kényelem érzetért. Így a kanapé egy lábtartó-résszel hosszabbítható. A Suzette relax kanapé kerete keményfa és forgácslapok kombinációjából áll, ülés- és hátpárnái, valamint a kartámasz része a poliuretán habnak köszönhetően biztosítja a megfelelő puhaságot.

Bár a kanapé borítása nem eltávolítható, mégis kérhető bőrből és folttaszító mikroszálas anyagból is. Ráadásként ezeket több színvariációból választhatjuk ki, hogy biztosan passzoljon otthonunk és nappalink stílusához. A kanapé vékony, különleges ívű lábai 13 cm magasak, titánból vagy sárgarézből készülnek, és biztos tartást nyújtanak a termék számára.

A mai rohanó világban fontos, hogy szánjunk időt a kikapcsolódásra, feltöltődésre, akár egy csésze tea és egy jó film társaságában például a kanapén. Akár egy beszélgetős, barátokkal eltöltött délután formájában, akár aktív szórakozás formájában a családtagokkal. Bármelyikre is essen a választása, a Suzette relax kanapé tökéletes kiegészítője lehet mindkét programnak. Kényelme és relax funkciója a testet pihenteti, szolid, mégis modern külseje pedig még szebbé teszi nappaliját vagy akár irodáját.

További kérdésekkel keresse kollégáinkat, képekért és inspirációkért keresse fel Instagram oldalunkat is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Ego/ Suzette

Anyag:

bőr, ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern relax ülőgarnitúra

Back to Top