KERESÉS

Újdonság

H6196 fa vitrin

A vitrint egyenes vonalak határolják, melyek egyszerűsége a faanyag időtálló szépségével párosulva igazán kifinomult és klasszikusan elegáns bútordarabot hoz létre. A négy láb azonban ívelt formát kapott, de ez nemhogy elvesz, hanem inkább még hozzáad a H6196 fa vitrin klasszikus eleganciájához.

A H6196 fa vitrin ez több okból is az egyszerű, kifinomult elegancia mintapéldája.

A vitrint egyenes vonalak határolják, melyek egyszerűsége a faanyag időtálló szépségével párosulva igazán kifinomult és klasszikusan elegáns bútordarabot hoz létre. A négy láb azonban ívelt formát kapott, de ez nemhogy elvesz, hanem inkább még hozzáad a H6196 fa vitrin klasszikus eleganciájához. Illetve egy kis kecsességet ad az egyébként magas és zömök bútornak. Nem csak a letisztult látványt erősíti, hanem minden színhez passzoló megjelenést biztosít a vitrin számára, illetve a benne tárolt tárgyakra is rögtön felhívja a figyelmet.

A H6196 fa vitrin három polccal rendelkezik, ezekből kettő üvegből készült. Ezek természetesen szintén az elegáns megjelenést hirdetik. A vitrin ajtaja kulccsal zárható, a kulcsról egy ízléses bojt lóg. Ez az elegáns vitrin nagyon praktikus is. Alul van egy fiókja, melyben kisebb tárgyakat is tárolhatunk, olyanokat is, amelyekkel nem szeretnénk a helyiség elegáns összképén rontani. A praktikusság még abból is fakad, hogy a vitrin egyenes teteje lehetővé teszi további dísztárgyak tárolását.

A H6196 favitrin 62 cm széles, 130 cm magas, és 41 cm mély. Lakkozott vagy festett kivitelben kapható, több színben.

Ha úgy érzi, az Ön otthonába remekül illene ez a vitrin, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! Ha pedig tovább szeretne inspirálódni lakberendezési témakörben, látogasson el Pinterest oldalunkra!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/ ethernity H6196

Anyag:

fa

Méret SZxHxM [mm]:

L.62 P.41 H.130 cm

Szín:

több színből választható lakkozott vagy festett

Típus:

klasszikus fa vitrin

A H6196 fa vitrin 62 cm széles, 130 cm magas, és 41 cm mély. Lakkozott vagy festett kivitelben kapható, több színben.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top