KERESÉS

Klasszikus kisasztal H933

A Klasszikus kisasztal H933 esetében is igaz lehet, hogy egy stílusos dohányzóasztal életre kelti a szobát. Egyszerűsége, formája és egyedisége abban rejlik, hogy képes sokféle stílushoz igazodni.

A nappali dohányzóasztala nagyon fontos eleme egy helyiségnek. Vizuálisan a környezet egyik fókuszpontja, és egyben a családtagok, illetve a vendégek gyülekezőhelye is.

A Klasszikus kisasztal H933 esetében is igaz lehet, hogy egy stílusos dohányzóasztal életre kelti a szobát. Egyszerűsége, formája és egyedisége abban rejlik, hogy képes sokféle stílushoz igazodni. Főleg azért is, mert a színek és kivitel tekintetében széles a választási lehetőségünk, hiszen ezt a terméket is kérhetjük több színből, lakkozott vagy festett kivitelben is.

Hívhatjuk kisasztalnak, tárolóasztalnak vagy magazin- és távirányító tartónak, de egy biztos: minden lakásban szükség van egy dohányzóasztalra. Talán éppen erre a 130 cm hosszú és 70 cm széles velencei betétes, intarziás dohányzóasztalra, aminek súlya 24 kg. Előnyös tulajdonsága, hogy van egy keskeny, de széles fiókja, amelyben biztosan nem tűnnek el azok a dolgok, amik létfontosságúak egy nappaliban. Például biztos nem kell majd órákig keresni a távirányítót vagy az öngyújtót, vagy elemeket és tollat.

Lehet, hogy nem ez a kisasztal a legnagyobb bútordarab a helyiségben – a kanapé vagy a fotelek szokták uralni a teret –, mégis a Klasszikus kisasztal H933 lehet az, ami nélkül üres lenne egy nappali.

A termékkel kapcsolatban felkeresheti bemutatótermünket vagy keresheti munkatársainkat bármelyik elérhetőségünkön is. Inspirálódás céljából látogassa meg például Facebook oldalunkat is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/ ethernity H933

Anyag:

fa

Méret SZxHxM [mm]:

L. 130 P. 70 H. 33 cm

Szín:

több színből választható lakkozott vagy festett

Típus:

dohányzóasztal, Klasszikus kisasztal

Back to Top