KERESÉS

Klasszikus kisasztal H932

Az alacsony dohányzóasztalok ötlete származhatott az Ottomán birodalom teaházaiból, vagy éppen Indiából vagy Japánból, ahol az étkezésekhez a hagyományok szerint alacsony asztalokat használtak.

A Klasszikus kisasztal H932 termék esetében a legnyilvánvalóbb, hogy a dohányzóasztaloknak erős keleti beütése van.

Az alacsony dohányzóasztalok ötlete származhatott az Ottomán birodalom teaházaiból, vagy éppen Indiából vagy Japánból, ahol az étkezésekhez a hagyományok szerint alacsony asztalokat használtak. A Klasszikus kisasztal H932 éppen ebbe az alacsony méretű kategóriába tartozik a mindössze 33 cm-es magasságával. Kicsi, helyes és egyszerű asztalnak látszik, de ebből az egyszerű egyáltalán nem igaz! Egyrészt ez a dohányzóasztal is több színből választható lakkozott vagy festett kivitelben, másrészt az asztallapján keretes fabetét van. Peremes kialakításával olyan, mint egy nagyra nőtt fiók, mégis csak egy, díszes fogantyúval ellátott fiókja van. Mivel minőségi tömörfából készült eredeti olasz termék, biztosak lehetünk benne, hogy tartós és precíz kidolgozású. Lábai és tipikus kisasztal felépítése miatt masszív, tartós és strapabíró is. Ráadásul méreteiből adódóan a helyigénye sem nagy.

Azok számára, akik vonzódnak a klasszikus stílus keleti változatai felé és szeretnek szertartásosan teázni ez az azonnali szerelembe esés lehetősége. De, ha valakinek kisebb nappalija van, vagy sok a fiatal és sokszor szoktak akár társasjátékozni, akkor is megfelelő ez a bútordarab, aminek az asztallapmérete 90 x 90 cm.

Ha kérdés, kérése merülne fel a termékkel kapcsolatban, keresse munkatársainkat elérhetőségeinken! Vagy inspirálódjon és látogassa meg például Facebook oldalunkat is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/ ethernity H932

Anyag:

fa

Méret SZxHxM [mm]:

L. 90 P. 90 H. 33 cm

Szín:

több színből választható lakkozott vagy festett

Típus:

dohányzóasztal, Klasszikus kisasztal

asztallapmérete 90 x 90 cm

magassága: 30 cm

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top