KERESÉS

Modern komód Tartan

A Modern komód Tartan esetében a hagyományos skót viseletek ihlette mintázatot, úgynevezett szitanyomással vitték fel a bútordarab felületére. A stílusos és esztétikus mintázatnak és az árnyalatok sokaságának köszönhetően egy igazán izgalmas, de mégis mindenhez igazítható komóddá vált.

A Tartan komód egyszerű, de mégis kifinomult megjelenésű, amely a festett fémmintázata miatt válhatott egy igazán kedvelt és elegáns bútordarabbá.

A Modern komód Tartan esetében a hagyományos skót viseletek ihlette mintázatot, úgynevezett szitanyomással vitték fel a bútordarab felületére. A stílusos és esztétikus mintázatnak és az árnyalatok sokaságának köszönhetően egy igazán izgalmas, de mégis mindenhez igazítható komóddá vált. A geometriai ihletésű minták, úgy tűnnek, mintha egy nagy szövettel lenne borítva a termék. A minta vonalai keresztezik egymást, ami miatt szemet gyönyörködtető argyle-dizájnt hoznak létre.

Kétajtós kivitelben is elérhető, amely mellé társul egy központi fiókos rész is. A Modern komód Tartan kétféle méretben rendelhető, négy különböző színárnyalattal, amik között megtalálható az amarant vörös, a fémszürke, az óceánkék és a canaletto dió szín is. Ezekhez az alapot biztosító színekhez társul a mintázat, amely fekete színű. A komód lábszerkezete egységes, matt fekete árnyalatot kapott. A már említésre került polcok extra tiszta és edzett üvegből készültek, így strapabíróságuk igen nagy. A könnyebb választás érdekében érdemes megnézni termékgalériánkat!

A Tonin Casa márka legfontosabb jellemzői:

  • kortárs olasz stílus,
  • elegancia,
  • folyamatos innovációk,
  • magas minőség,
  • egyedi bútordarabok.

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Akkor keresse munkatársainkat az elérhetőségeink egyikén vagy látogasson bemutatótermünkbe. Facebook oldalunkon további információkat is találhat!

A gyártó oldala

 

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Tonin casa / Tartan

Méret SZxHxM [mm]:

174x48x78 cm, 196x48x78 cm

Szín:

Link: Gyártó oldala

Típus:

madie, Modern komód, nappali, tároló

Back to Top