KERESÉS

Újdonság

Arona dohányzóasztal

Tonin Casa olasz gyártó design dohányzóasztala az Arona dohányzóasztal az egyik legkülönlegesebb modern dohányzóasztal, amelyet valaha látott. Bár ez a termék egy igazán eredeti dohányzóasztal, összességében minden modern lakberendezési stílussal kompatibilis.

Nem minden modern dohányzóasztal alkalmas bármilyen nappaliba.

A helyiség méretének is van jelentősége, ezért, ha a nappalija nagyon tágas és a kanapé mérete is nagy, csak akkor fontolja meg az Arona dohányzóasztal vásárlását.

Tonin Casa olasz gyártó design dohányzóasztala az Arona dohányzóasztal az egyik legkülönlegesebb modern dohányzóasztal, amelyet valaha látott. Bár ez a termék egy igazán eredeti dohányzóasztal, összességében minden modern lakberendezési stílussal kompatibilis. Ereje és kiemelkedő stílusa a fa és az üveg tökéletes kombinációjában rejlik, ami vonzó designnal rendelkező dohányzóasztallá teszi. A dizájnos dohányzóasztal alapja és egyben tartószerkezete fából készült, Canaletto dió vagy hőkezelt sötét tölgy színben kapható. Ennek a lapnak a közepére helyeztek el két szárnyat (mintha egy sirály szárnya lenne) vagy egyesek szerint vitorlát, 10 mm vastagságú, ívelt edzett üvegből. E két íves forma és kinyúlási irányai egy központi mélyedést hoznak létre, amely akár magazintartóként is funkcionálhat. A formák által létrehozott tér egy alsó és egy felső polcot is eredményes, ami kiváló rakodó felület és sok-sok hely van rajta.

Ha olyan terméket keres, ami eleganciát és modernitást kölcsönöz otthona egész környezetének, akkor az Arona Tonin Casa dohányzóasztal az Ön számára megfelelő lehet. Ráadásul, nincs olyan ember, aki ne figyelne fel erre a meglehetősen egyedi termékre. Így elmondhatjuk, hogy a modernitás, ha szorosan összekapcsolódik a kifinomultsággal, valóban kellemes meglepetéseket és fantasztikus vizuális élményt okozhat.

Kérdés esetén keressen fel minket elérhetőségeink egyikén! Inspirációkért pedig látogassa meg Instagram profilunkat is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Tonin / Arona

Típus:

dohányzóasztal

A fa és az üveg finom eleganciájának keveredése. Méret: 145*65*H30 cm Választható felületek: Dó vagy füstölt tölgy furnér talp, átlátszó üveggel kombinálva.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top