KERESÉS

Újdonság

Celine dohányzóasztal

Egy kis dohányzóasztal, háromszög alakú asztallappal, lakkozott fém lábakkal és egyszerűségével hódít a modern otthonokban. Kiegyensúlyozott színek, minőségi tömörfa alapanyagok tömör, natúr vagy lakkozott gesztenye és tölgy, matt fekete vagy matt fehérre lakkozott MDF felső lap alkothatják.

Amikor valami egyszerűt keresünk, felesleges dolgok nélkül és elvárásunk, hogy a bútordarab elegáns és funkcionális legyen, akkor kerül elő a Celine dohányzóasztal.

Egy kis dohányzóasztal, háromszög alakú asztallappal, lakkozott fém lábakkal és egyszerűségével hódít a modern otthonokban. Kiegyensúlyozott színek, minőségi tömörfa alapanyagok tömör, natúr vagy lakkozott gesztenye és tölgy, matt fekete vagy matt fehérre lakkozott MDF felső lap alkothatják. Csak rajtunk múlik, hogy mit választunk és mi az, ami passzol az otthonunk hangulatához, mert a Celine dohányzóasztal alakítható.

A modern dohányzóasztalok maximálisan kifejezik, hogy egy bútor hogyan tudja ötvözni az esztétikát és a funkcionalitást, kiegészítve mindannyiunk tér- és stílusigényével. A minimalista és geometrikus ihletésű Celine dohányzóasztal kényelmes kiegészítője a modern nappaliknak, de nem csak ott állja meg a helyét. Jó szolgálatot tesz az előszobában vagy akár a teraszon és az erkélyen is. A ferde és alacsony talpa lehetővé teszi, hogy a kanapé vagy fotel alá csúsztassuk a lábat, így rögtönzött munkaterületet vagy étkezési helyet alakíthatunk ki. Tehát még a hálószobában is hasznos lehet egy vasárnapi „ágybareggeli” esetén. Háromszög alakú asztallapjával stílusosan kiemelkedik, és zökkenőmentesen illeszkedik a modern dekoráció többi részéhez. A minőség és a különböző igények kielégítése érdekében az Olaszországban, a Tonin Casa által gyártott Celine dohányzóasztal két különböző méretben is kapható.

Úgy tervezték és kivitelezték, hogy a lakóterület funkcionális kiszolgálására használják, javítva a modern környezet esztétikáját. Ez a dohányzóasztal kifinomult és funkcionális termék, amely különböző felhasználási célokra használható otthon és más helyiségekben egyaránt.

Kérdése lenne? Keressen minket elérhetőségeink egyikén! Inspirációkért pedig látogassa meg Instagram profilunkat is!

A fa és az üveg finom eleganciájának keveredése. Méret: 145*65*30 cm Választható felületek: Dió vagy füstölt tölgy furnér talp, átlátszó üveggel kombinálva.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Tonin / Celine

Típus:

dohányzóasztal

Méret: 145*65*30 cm Választható felületek: Dió vagy füstölt tölgy furnér talp, átlátszó üveggel kombinálva.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top