KERESÉS

Újdonság

House ágyazható kanapé

A House ágyazható kanapé igazán fiatalos és modern is, olyan ágyazható kanapé, amely nagyon olasz életérzéssel rendelkezik. Alapjellemzője az elegáns dizájn, amely percek alatt otthonossá varázsolja a teret.

A House egy nyitható, ágyazható kanapé a Felis cégtől.

Ez a kényelmes, párnázott kartámaszokkal rendelkező modern House kanapé sok kényelmi funkciót rejt magában, amit érdemes megemlíteni. Egyrészt a benne lévő matrac típusa expanzív habszivacs, amelynek magassága 14 cm. A háttámla tollal bélelt, az ágy pedig a hátrész beforgatásával nyílik, ezért nyitott állapotban nem foglal több helyet, mint a matrac hossza. A House ágyazható kanapé igazán fiatalos és modern is, olyan ágyazható kanapé, amely nagyon olasz életérzéssel rendelkezik. Alapjellemzője az elegáns dizájn, amely percek alatt otthonossá varázsolja a teret.

Ráadásul rejtett képességei is vannak. Formatervezése lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen stílusú berendezés mellett tökéletesen mutasson, és jól funkcionáljon. Az ággyá nyitható funkció miatt alkalmas arra, hogy akár a mindennapi kényelmes alváshoz alakíthassuk át minden este. A House ágyazható kanapé többféle méretben, színváltozatban és kárpittal rendelhető. 100%-ban lehúzható huzata van. Opció, hogy a matrac 14 cm és 18 cm vastagságú is lehet, továbbá fa ágyrács és egy úgynevezett Clean Up kanapé emelő rendszer, valamint műanyag lábvédő is rendelhető hozzá. Szervó rásegítéses ágygépes termék, amely egy kézzel nyitható mechanizmusának köszönhetően könnyen kezelhető és 2 év garanciával rendelkezik. A választható matracméretek a következők lehetnek: 70 x 197 x 13/14cm, 100 x 19 7x 13/14cm, 120 x 19 7x 13/14cm, 140 x 197 x 13/14cm.

A titkos és nagyon praktikus tároló rekeszt, amely plédek, párnák tárolását teszi lehetővé, a karfa felhajtásával találhatja meg bárki. Választható a szövet mellé színes varrás is. De azt is megválaszthatjuk, hogy akarunk-e sarok vagy fix kanapé változatot.

Kérdése lenne a termékkel kapcsolatban? Keresse fel kollégáinkat az elérhetőségeink egyikén és látogasson el Facebook oldalunkra!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Felis / House

Méret SZxHxM [mm]:

lásd letöltés: PDF

Típus:

Ágyazható kanapé

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top