KERESÉS

Callas ágyazható kanapé

Mindenki szereti azokat a bútorokat, amelyek kettős funkciót látnak el. A Callas ágyazható kanapé pontosan ilyen eredeti és modern olasz bútordarab. Klasszikus formája van, amely a választható kárpitnak köszönhetően akár kortárs dizájnú is lehet, termékreferenciái tökéletesek bármilyen környezetbe.

Mindenki szereti azokat a bútorokat, amelyek kettős funkciót látnak el.

A Callas ágyazható kanapé pontosan ilyen eredeti és modern olasz bútordarab. Klasszikus formája van, amely a választható kárpitnak köszönhetően akár kortárs dizájnú is lehet, termékreferenciái tökéletesek bármilyen környezetbe. Természetesen ez az ágyazható változat biztosítja a tökéletes pihenést és a kényelmes éjszakai alvást is. De a lehetőségekhez hozzátartozik az is, hogy ez a kanapé rendelhető fix és sarokváltozatban is. Matracának, ami szintén hozzátesz az ágyazható kanapé kényelméhez, típusa expanzív habszivacs, amelynek magassága 14 cm.

Ezzel pedig még nem értek véget az extrák, melyek a kényelmet fokozzák. A háttámla tollal bélelt. Opcionálisan választható a matrac vastagsága is, amely lehet 14 és 18 cm vastagságú, továbbá fa ágyrács és egy kanapé emelő Clean Up rendszer is kérhető a termékhez. Az ágygépet alapvetően tartalmazza, amely a könnyű ágyazhatóságot biztosítja. Ez a szerkezet szervórásegítéses, kézzel nyitható mechanizmus, 2 év garanciával.

100%-ban lehúzható huzata van és a szövetkárpit mellett a kéder színe is egyénileg választható ki. Az ágy a hátrész beforgatásával nyílik, ezért az ágyrész nyitott állapotban nem foglal több helyet, mint a matrac hossza. A választható matracméretek a következők: 70 x 197 x 13/14 cm, 100 x 197 x 13/14 cm, 120 x 197 x 13/14 cm, 140 x 197 x 13/14 cm, 160 x 197 x 13/14 cm.

Mindezek mellett a Callas ágyazható kanapé műanyag lábvédővel, állítható fejtámlával és magasabb háttámlával is rendelkezhet. A képen látható színben pedig egy igazán szupercsajos megoldás.

Kérdése vagy kérése van a termékkel kapcsolatban? Akkor keresse fel kollégáinkat az elérhetőségek egyikén és látogasson el Facebook oldalunkra!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Felis / Callas

Méret SZxHxM [mm]:

lásd letöltés: PDF

Típus:

Ágyazható kanapé

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top