KERESÉS

Gossip fotel

A Gossip fotel egy különleges és egyedi megoldásokkal készült kényelmes fotel.

A Gossip fotel elnevezése már önmagában is arra utal, hogy egy nagyon kényelmes cseverészés valósulhat meg általa. Bár a neve, amely pletykát jelent híven tükrözi a divat világát és biztos alapokat teremt a közösségi terek számára. A különleges és nem hétköznapi megjelenése teszi igazán egyedivé és csajossá ezt a fotelt, melynek extravagány formáit csak még jobban kiemeli, ha merész színeket választunk a kárpitozáshoz.

A Gossip fotel nemcsak, hogy modern, hanem enyhén futurisztikus jegyekkel is rendelkezik, hiszen egyedi varrása akár a japán origami hazájának keleti kultúrájára is emlékeztethet. Továbbá ez az a fotel, amely mindenkinek mosolyt csal az arcára, mert igazán bohém és játékos. Az ülés és a háttámla aránya és egyensúlya egyfajta rejtélyes varázslattal bír. A nagyon eredeti esztétikával rendelkező fotel kényelme és megjelenése is egy nagyon kifinomult technikával jött létre. Szövet és bőr variációkban elérhető, illetve rengeteg színárnyaltból választhatunk opcionálisan. Mivel nagyon sok fantázia van benne, így várótermekbe vagy lobby helyiségekbe is nagyon jó választás.

Ez a fotel tökéletes választást jelent fiatalok szobájába, mert garantáltan nem csak a tinilányok hanem a fiúk is szeretni fogják, ha a megfelelő színeket találjuk meg. Merész és egyedi, vidám és kényelmes, amely egyedül és csoportosan, többed magával is jól mutat a különböző kisebb-nagyobb terekben.

Kérdés vagy kérés esetén keresse fel munkatársainkat az elérhetőségek egyikén! Látogasson el Facebook oldalunkra a további ötletekért és inspirációkért!

 Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alberta / Gossip

Anyag:

szövet

Méret SZxHxM [mm]:

W85xD83xH79/38cm

Típus:

kárpitos fotel

Back to Top