KERESÉS

Vivien small és high fotel

Az egyedi részletekkel ellátott Vivien small és high fotel szövet bevonattal elérhető, de számtalan színárnyalat közül választhatunk. Az Alberta dizájntermékek a szakértő tervezők kreativitásából eredő jellegzetes stílus eredményeként jött létre.

A Vivien small és high fotel az Alberta márka termékeiként kétféle kialakításban elérhető.

A Vivien small fotel finom kivitelezése és mérete miatt nagyon exkluzív és elegáns hatást kelt. Apró részletességgel tervezték, alacsony lábai kellő stabilitást biztosítanak a small fotel számára. Ráadásul nagyon kényelmes bútordarab, hiszen háttámlája kissé hátradöntött, így a nagyobb párna, amelyet tart sokkal komfortosabb ülést biztosít. A beépített ülő rész pedig a legpuhább anyagokból készült, de mégis tartós.

A Vivien high fotel elbűvölő, karcsú és kissé szabálytalan vonalvezetéssel valósággal megváltoztatja az adott helyiség atmoszféráját. A háttámlája párnázott, hogy a megfelelő komfortérzetet tudja biztosítani, de az Alberta tervezői mindenre gondoltak, ugyanis jár hozzá egy kisebb méretű derékpárna is, hogy a legtökéletesebb kényelmet tudja majd használójának biztosítani.

Az egyedi részletekkel ellátott Vivien small és high fotel szövet bevonattal elérhető, de számtalan színárnyalat közül választhatunk.

Az Alberta dizájntermékek a szakértő tervezők kreativitásából eredő jellegzetes stílus eredményeként jött létre. A cég az olasz hagyományokra és innovációkra támaszkodva tervez bútordarabokat, amelyek általában klasszikus vagy futurisztikus formát öltenek, továbbá exkluzív hatást és magas minőséget nyújtanak minden otthon számára. Hiszen az anyagok minősége és maga a kivitelezési folyamatok nem hétköznapiak, a valódi innovatív olasz stílust képviselik.

Keresse fel kollégáinkat az elérhetőségek egyikén, hogy minden kérdését megválaszolhassuk! Ötletekért pedig látogasson el Facebook oldalunkra!

Gyártói oldal: Vivien small

Gyártói oldal: Vivien high

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alberta / Vivien

Anyag:

szövet

Méret SZxHxM [mm]:

small: w75xd77xh70cm high: w75xd77xh100cm

Típus:

kárpitos fotel

Back to Top