KERESÉS

Evolution fotel

Az Evolution fotel a kényelem és a rugalmasság új szintjét kívánja nyújtani minden otthon, lakótér és irodahelyiség számára is. A klasszikus és kifinomult megjelenés mellett, az Evolution fotel olyan funkciókkal is rendelkezik, amely nemcsak megkönnyíti a pihenés minden formáját, hanem kifejezetten jó tartást nyújt a test számára is minden ülő tevékenység közben.

Az Evolution fotel a kényelem és a rugalmasság új szintjét kívánja nyújtani minden otthon, lakótér és irodahelyiség számára is.

A klasszikus és kifinomult megjelenés mellett, az Evolution fotel olyan funkciókkal is rendelkezik, amelyek nemcsak megkönnyítik a pihenést. Kifejezetten jó tartást nyújt a test számára is minden ülő tevékenység közben. A fotel komfortérzetét egy hozzá illő puff is kiegészíti, amely opcionálisan válaszható.

Az Evolution fotel sokoldalúságát különleges ívelt kialakítása biztosítja, köszönhetően az ergonómiájának. Nagyon jól párnázott minden eleme, bőr kárpitozása pedig egyszerűen finom és kellemes tapintású. Megjelenése nagyon modern, ráadásul a furnérozott rétegelt fa elemei megtörik a bőr sötét árnyalatinak az egyhangúságát, így az összkép egy nagyon dizájnos fotelt tár elénk.

Ez a bőr relax fotel igazán egyedi választás a fotelek közül, ugyanis a háttámlája dönthető egészen vízszintes helyzetig, így tökéletes egy szunyókára is, továbbá fejtámlája is állítható, ezzel is csak a kifogástalan komfortérzetet növeli.

Az Alberta márkát az anyagok minősége, a részletekre és kivitelezésre való maximális odafigyelés, a szakadatlan kutatás, az innovációk, a technológia, a környezeti etikára való figyelem jellemez. Az Alberta kollekció bútorait három alapirányzat ihlette: a luxus, a kortárs stílus, valamint a dizájn.

Kérdése vagy kérése adódott az Evolution termékkel kapcsolatban? Akkor keresse munkatársainkat az elérhetőségek egyikén! Útmutatásért és ihlet szerzés céljából látogasson el Facebook oldalunkra!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alberta / Evolution

Anyag:

bőr

Méret SZxHxM [mm]:

fotel: 74x82x105 cm ülés magasság 46 cm, karfa magasság 57 cm, puff: 51x51x36 cm

Típus:

bőr relax fotel

Back to Top