KERESÉS

Modern komód Metropolis

A modern Metropolis komód nagyon exkluzív és luxus hatást kelt, előkelővé téve az adott helyiség atmoszféráját. A nyitott és üveggel védett polcok, illetve a zárt részek egyaránt kiválóan illeszkednek a modern kialakítású terekhez. Tálalószekrényként is funkcionálhat.

A modern komód Metropolis egy egyszerűen nagyszerű kialakítású bútordarab, amely üveges részekkel egészül ki.

A modern Metropolis komód nagyon exkluzív és luxus hatást kelt, előkelővé téve az adott helyiség atmoszféráját. A nyitott és üveggel védett polcok, illetve a zárt részek egyaránt kiválóan illeszkednek a modern kialakítású terekhez. Tálalószekrényként is funkcionálhat, amely új dimenziót hoz a kortárs dizájnba. Elhelyezhetők üveggel fedett, polcos részében például tányérok, üvegáruk és edények is. A tágas belső terek mellett, a bútordarab tetején is rengeteg hely van a dísztárgyak számára. A Metropolis komód modern elképzelésekkel közelíti meg a dizájnt és stílusos megjelenése mellett praktikuma is ugyanolyan hangsúlyos.

Tartószerkezete fémből készült, amelyet matt lakkal láttak el. A komód anyaga esetében az úgynevezett nyitott pórusú fa dominál. Az üveges részeknél opcionálisan választható füstös üveg és átlátszó üveg is, amelyeket egy antracit keret vesz körül. A színárnyalatok sokasága közül válogathatunk, ha a Metropolis termékről beszélünk. Továbbá kétféle méretben, de többféle kialakításban is elérhető ez a modern komód. Egy-, két- és háromajtós variáció közül válogathatunk, ezzel biztosítva azt, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb darabot. Tekintse meg termékgalériánk képeit, hogy megismerje az összes Metropolis komód változatát!

A Tomasella márkájú termékében tükröződik a minőség, amely a bútordarabok tervezése, modularitása, esztétikai szépsége és a finom tapintás miatt vált ismertté. A Metropolis modern komód is képviseli a Tomasella márka értékeit.

Ha bármilyen kérdése adódna, akkor keresse fel kollégáinkat az elérhetőségek egyikén és látogasson el Facebook oldalunkra is!

Gyártói oldal

 

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Tomasella / Metropolis

Méret SZxHxM [mm]:

Link: Gyártó oldala

Szín:

Link: Gyártó oldala

Típus:

madie, Modern komód, nappali, tároló

Back to Top