KERESÉS

Cora dohányzóasztal

A Cora dohányzóasztal anyaga lehet, a tartószerkezetben, bronz, króm vagy fényes réz, az asztallap tekintetében pedig a Canaletto dióval vagy hőkezelt tölgyfa mellett választhatunk kétféle márvány és egy üvegporcelán közül. Formája lehet kör vagy ovális alakú, amelyből az ovális alakon belül is két méret áll a vásárlók rendelkezésére.

A fém és a fa csodálatra méltó találkozásából született meg a Tonin Casa cég Cora dohányzóasztala.

A Cora dohányzóasztal anyaga lehet, a tartószerkezetben, bronz, króm vagy fényes réz, az asztallap tekintetében pedig a Canaletto dióval vagy hőkezelt tölgyfa mellett választhatunk kétféle márvány és egy üvegporcelán közül. Formája lehet kör vagy ovális alakú, amelyből az ovális alakon belül is két méret áll a vásárlók rendelkezésére. A Cora dohányzóasztal magassága minden forma és méret ellenére megegyezik, mindig 48 cm. A kerek formájú termék, kis alapterülettel rendelkezik, amely bármilyen méretű helyre ideális.

A Cora dohányzóasztal időtlen sziluettje jól illeszkedik egy modern nappaliba. A minimalista dizájn jól mutat a többi berendezéssel együtt, a kontrasztanyagok pedig lebilincselővé varázsolják, anélkül, hogy túlságosan uralkodnának. Hajlított és nyitott formája barátságos és légies megjelenést kölcsönöz a terméknek, az asztallapon pedig több mint elegendő hely található italok, harapnivalók és egyéb apróságok tárolására.

A dohányzóasztal gyártója a Tonin Casa, tervezője az Opaca LAB formáció. Az Opaca Lab projekt abból a vágyból született, hogy formát adjon a kreatív koncepcióknak erős érzelmi töltettel, miközben igyekszik megőrizni a tervezés konkrét megközelítését.

A termékkel kapcsolatos kérdéseit örömmel fogadjuk, ezért bátran keressen fel minket elérhetőségeink egyikén! Ha további inspirációs ötleteket vagy csak gyönyörű bútorokat nézegetne, akkor keresse fel az Instagram profilunkat is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Tonin casa / Cora

Anyag:

fa asztallap és porcelán, festett fém struktúra

Szín:

Lásd LINK gyártó oldala

Típus:

dohányzóasztal

Back to Top