KERESÉS

Amburgo dohányzóasztal

A geometriai formák által ihletett és merész dohányzóasztal sokakat a cirkuszi trambulinra emlékeztet. A ketrecszerű talp viszont gyönyörűen kiemeli a kerek asztallapot és a kontrasztos felületek önálló életre kelnek egymás mellett.

Ha az Amburgo dohányzóasztal nevét magyarra fordítanánk, akkor a dohányzóasztal neve nemes egyszerűséggel csak Hamburg.

A geometriai formák által ihletett és merész dohányzóasztal sokakat a cirkuszi trambulinra emlékeztet. A ketrecszerű talp viszont gyönyörűen kiemeli a kerek asztallapot és a kontrasztos felületek önálló életre kelnek egymás mellett. Az Amburgo dohányzóasztal 3-féle méretben is kapható, minél nagyobb a dohányzóasztal asztallapjának átmérője, annál alacsonyabb az asztal magassága. Az 1 méteres lapátmérőhöz 30 cm-es magasság és 80 cm-es alsó kör átmérő tartozik. (Ugyanezek a paraméterek a kisebb asztalok esetében a következőképpen néznek ki: 55 cm átmérő, 55 cm magasság, 40 cm alsó átmérő; 70 cm átmérő, 40 cm magasság, 50 cm alsó átmérő.) A tetején lévő asztallap választható üveg és kerámia alapanyagokból, az alap pedig többféle fém kivitelben is elérhető.

A tetején, bármelyik méretet is válasszuk, rengeteg vagy elegendő hely van, ami tökéletes italok, harapnivalók, távirányítók és egyéb apróságok tárolására. A legjobb minőségű anyagok felhasználásának köszönhetően évekig strapabíró és megbízható lakberendezés tárgy lesz bárki otthonában.

Az Amburgo dohányzóasztal gyártója a Tonin Casa olasz cég, tervezője Gino Carollo, aki hihetetlen módon odafigyel a részletekre. Művészeti múltja megmutatkozik alkotásaiban, amik kiemelkednek a kortárs környezetből.

Ha ezzel a termékkel kapcsolatban kérdése lenne, bátran keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén! Ha további inspirációs ötleteket vagy csak gyönyörű bútorokat nézegetne, akkor keresse fel az Instagram profilunkat is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Tonin casa / Amburgo

Anyag:

üveg

Szín:

Lásd LINK gyártó oldala

Típus:

dohányzóasztal

Back to Top