KERESÉS

Cruz dohányzóasztal

Modernsége mindössze kétféle anyag tökéletes összeolvadásával valósult meg. A lábazat szerkezetét alkotó fémcsövek több ponton keresztezik egymást és elérik a fa asztallap tetejét. A Cruz dohányzóasztal, két változatban is kapható.

A Cruz egy végtelenül letisztult és minimalista dohányzóasztal vagy kisasztal.

Modernsége mindössze kétféle anyag tökéletes összeolvadásával valósult meg. A lábazat szerkezetét alkotó fémcsövek több ponton keresztezik egymást és elérik a fa asztallap tetejét. A Cruz dohányzóasztal, két változatban is kapható. Az egyik egy kisebb négyzet alakú, a másik egy jóval hosszabb téglalap alakú, melyekben a fémcsöves talp modernsége keveredik a falap természetes anyagának melegségével.

Nem véletlen, hogy a geometriai ihletésű Cruz dohányzóasztal stílusosan emelkedik ki egy modern nappali lakberendezési tárgyai közül. A csillogó alapon lévő keresztezett minta azonnal feldobja a szoba megjelenését. A falap és a fémtalp izgalmas találkozása magával ragadó és jól illeszkedik egy szoba többi kortárs berendezéséhez. A legjobb minőségű anyagok felhasználásának köszönhetően ez a termék évekig tartós lesz bárki otthonában.

A dohányzóasztal tervezője Nicola Tonin, aki számtalan szemet gyönyörködtető terméket készített már a Tonin Casa számára. Ezek mind művészi elemekkel rendelkeznek, ugyanakkor egyszerű és minimalista szerkezetűek. Nicola Tonin mindig olyan új és innovatív ötletekkel rukkol elő, amelyek segítenek az emberek mindennapi életében, és ragyogóan néznek ki egy modern környezetben. A termék indusztriális környezetben is kiválóan mutat majd.

Ha a termékkel kapcsolatos kérdése lenne, bátran keressen fel minket elérhetőségeink egyikén! Ha további inspirációs ötleteket vagy csak gyönyörű bútorokat nézegetne, akkor keresse fel az Instagram profilunkat is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Tonin casa / Cruz

Anyag:

fa

Szín:

Lásd LINK gyártó oldala

Típus:

dohányzóasztal

Back to Top