KERESÉS

Murakami kanapé

A Murakami kanapé megjelenését és kivitelezését a Felis márka minőségi és összetéveszthetetlen stílusa, valamint az alkotói szabadság korlátok nélküli megvalósítása jellemzi.

A Murakami kanapé a szuperkreatív kényelem, az innovatív funkciók, az ezernyi lehetőség és a kortárs stílus megtestesítője.

A Murakami kanapé megjelenését és kivitelezését a Felis márka minőségi és összetéveszthetetlen stílusa, valamint az alkotói szabadság korlátok nélküli megvalósítása jellemzi. A kanapé olasz gyártója azt vallja, hogy mindenki a legjobb tervező, ha a saját otthonáról van szó, így e bútordarab esetén, a formákon és a színeken át, a funkcióig minden testre szabható. Kárpitozása folttaszító, impregnált szövet, ecobőr, valamint kombinált anyag közül választható.

A kanapé váza tömör fából készül, különféle vastagságú, megerősítő részekkel, amelyek a strapabíróságát biztosítják. Rugói pedig mechanikusan kifeszített, 80 mm-es rugalmas huzalokkal készülnek gumiszálakból, amiknek külső borítása spirál tekercselt nejlonszálas. Mivel a kanapé teljesen egyedileg konfigurálható, így mi dönthetünk az ülőfelületek számáról és típusáról, illetve a kárpitozásról és a színárnyalatokról is. Ez a modern ülőgarnitúra három- és ötszemélyes, illetve sarokülőgarnitúra változatban is rendelhető.

A nem hétköznapi és esetenként meghökkentő dizájn mellett a Murakami kanapénak további kényelmi és különleges funkciói is vannak. Például a háttámlát magasabbra helyezve komfortosabb lesz az ülésmélység, valamint elősegíti, hogy egyenes háttal ülhessünk, ez hosszabb távon megtérülő egészségjavító hatású. Továbbá a termék valódi egyedisége a karfájában rejlik, ugyanis választhatunk, hogy vékony vagy akár multimédiás beépítéssel rendelkező karfát szeretnénk. Utóbbi esetében könnyedén magunk mellett tarthatjuk az olvasólámpát és egy dokkoló segítségével tölthetjük telefonunkat is. Ily módon a Murakami kanapé a legtökéletesebb komfortérzetet képes nyújtani mindenki számára.

Az elérhetőségeink egyikén keresse fel munkatársainkat, ha kérése és kérdése adódna! Ha még nézelődne, akkor látogasson el Facebook oldalunkra!

Lehúzható szövet: 100 %-ban
Sarok változat rendelhető: igen
Ágyazható változat rendelhető: nem

A termék gyártójának oldala.

 

 

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Felis/Murakami

Típus:

Modern ülőgarnitúra

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Szín:

több színben

Méret SZxHxM [mm]:

Elemlista szerint, letölthető

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Érdekelhetnek még…

Back to Top