KERESÉS

Malik fotel

A Malik fotel egy igazán egyedi és modern megjelenésű bútordarab, úgy tervezték, hogy a legtökéletesebb komfortot nyújtsa pihenés közben is.

A Malik fotel egy igazán egyedi és modern megjelenésű bútordarab, úgy tervezték, hogy a legtökéletesebb komfortot nyújtsa pihenés közben is.

A Malik kárpitos fotel megfelelő választás lehet minden korosztály számára. Főleg azért, mert kialakítása és megjelenése miatt is sokak kedvencévé válik pillanatok alatt. Letisztult és modern fotel, amely minden kortárs otthon, lakás, illetve egyéb közösségi helyiségek, például a társalgók hangulatát képes feldobni. Sokféle kárpitozási lehetőség közül válogathatunk, például a szövet, a textil, a textilbőr és a bőr közül.

A fotel kialakítása során megfelelő figyelmet fordítottak az ergonómiára, vonalvezetése pedig harmonikussá teszi a megjelenését. Vastag párnázott elemei a tökéletes kényelmet nyújtják, ráadásul a Malik fotel mellé opcionálisan választható egy puff, amely azonos kárpitozással és színvilággal elérhető.

A Malik fotel az olaszországi Natisa márka terméke, amely a legfejlettebb technikával készült, hasonlóan a cég többi bútordarabjához. A hagyomány és az innováció közötti egyensúly jellemzi ezeket a termékeket. Ráadásul folyamatosan fejlődnek a használt technikák és stílusirányzatok, hogy lépést tudjanak tartani a rohamosan fejlődő, modern irányzatokkal. A tapasztalt tervezők szakértelme teszi igazán lehetővé, hogy a márka nagy hírnévnek örvend sokak körében.

Az elérhetőségek egyikén bátran keresse fel munkatársainkat, ha kérdés vagy kérés adódna! További ötletekért és inspirációkért pedig látogasson el Facebook oldalunkra is!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Samoa / Malik

Anyag:

szövet – textilbőr – bőr / textil 100% -ban lehúzható

Típus:

kárpitos fotel

Back to Top