KERESÉS

Flamingo komód

A Flamingo komód magában foglalja az egyszerűség és a technikai kombinációk koncepcióját, természetes hatással. Függőleges és szakaszosan megjelenő, vastagabb vonalai teszik teljessé a komód ajtaját. Sötét és elegáns tónusok jellemzik.

A modern Flamingo elnevezésű komód egy igazán minimalista alkotás, amely egyedi megjelenéssel rendelkezik.

A Flamingo komód magában foglalja az egyszerűség és a technikai kombinációk koncepcióját, természetes hatással. Függőleges és szakaszosan megjelenő, vastagabb vonalai teszik teljessé a komód ajtaját. Sötét és elegáns tónusok jellemzik, merész darabként igazán illeszkedik a modern otthonok és lakások tulajdonosainak igényéhez. Az aszimmetrikus és lineáris mintázata nagyon figyelemfelkeltő. Színei enyhén ugyan, de kontrasztban állnak egymással, mégis emiatt a különlegessége miatt egészítik ki egymást. Így, ha belépünk az adott helyiségbe, akkor garantáltan a fókusz a komódra fog helyeződni.

Az ajtók kinyitásakor masszív és erős polcok tárulnak a szemünk elé, amelyek tökéletesen kedvenc és sérülékeny tárgyaink elhelyezésére, hiszen kellő biztonságot nyújtanak. Hihetetlenül praktikus bútordarabként nem csak a komódban lehet elhelyezni különböző tárgyakat, hanem a tetején is. Ami ideális helyet biztosít egyéb dísztárgyak számára is. Legideálisabb a nappalikban elhelyezni, ugyanis, ahogy korábban már említésre került, ebben a helyiségtípusban kaphatja meg a megérdemelt figyelmet. Minden minimalista stílus kedvelői számára nagyon jó választás a Flamingo komód.

A Tonin Casa márka legfontosabb jellemzői:

  • kortárs olasz stílus,
  • elegancia,
  • folyamatos innovációk,
  • magas minőség,
  • egyedi bútordarabok.

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Akkor keresse fel kollégáinkat az elérhetőségek egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra inspirációkért!

Gyártói oldal

 

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Tonincasa / Flamingo

Típus:

madie, Modern komód, nappali, tároló

Méretek:
110 x 45 x 145 cm
180 x 45 x 75 cm
240 x 45 x 75 cm

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top