KERESÉS

Idra komód

Az olasz design szépségeivel ellátott, porcelán kőanyagból és fémből készült tálaló komód, vagyis az Idra komód az Ön nappalijába is elhozza az olasz luxus és elegancia érzését.

Tonin Casa termékként az Idra komód is minőségi és rendkívül körültekintően összeválogatott anyagokból készült.

A márkához fűződő hagyományok és tapasztalatok miatt, szakértő kézműves mesterek munkája egyesül a kortárs olasz design innovációival. Így egy eredeti, egyedi és az időtlen elegancia összetéveszthetetlen stílusaival hozza létre a kollekciók összességét, ahogy az Idra komódot is.

Az olasz design szépségeivel ellátott, porcelán kőanyagból és fémből készült tálaló komód, vagyis az Idra komód az Ön nappalijába is elhozza az olasz luxus és elegancia érzését. Kialakítását tekintve letisztult, egyenes vonalakkal és két ajtóval ellátott tárolóegység. Praktikus és hatalmas belső tárolóhelyei teszik az elegáns és modern, de ugyanakkor otthonos helyiségek kiváló darabjává.

Márványhatású megjelenésének köszönhetően igazán dekoratív és vonzó darab. Nagyon strapabíró komód. Ha megfigyeljük a szerkezetét láthatjuk, hogy stabil, fém lábakon áll, ráadásul belseje is képviseli az eleganciát, mivel letisztult és matt fekete színekben gyártják. A nappalik tökéletes kiegészítőjévé válhat, ahogy ezt már korábban is említettük. Megfelelő elhelyezést és védelmet is biztosít a különböző üveg és kristály tárgyaknak egyaránt. Továbbá tetejére is elhelyezhetünk dísztárgyakat is, ezzel is növelve a különleges látványt. A bútordarab kétféle változatban kapható, egy szénszürke fémalappal és a márványhatású, porcelán kőanyag ajtókkal vagy matt fekete alapszerkezettel, de azonos hatású ajtókkal. Ily módon sokak ízlésének megfelelő lesz az Idra komód.

Ha bármilyen kérdés vagy kérés merülne fel Önben, akkor keresse fel munkatársainkat az elérhetőségek egyikén vagy látogasson el a Facebook oldalunkra!

Gyártói oldal: Idra

 

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Tonincasa / Idra

Típus:

madie, Modern komód, nappali, tároló

Méretek:
220 x 85 x 50 cm

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top