KERESÉS

Yuki fotel

A Yuki fotelt strasszos szövet borítja, amely lycra-részletekkel és dekoratív, a lábak színével összhangban álló árnyalatú kéderrel egészül ki. Egyediségét és különlegességét mégis az oximoronikus formái teszik lehetővé. Így hatása egyszerre lágy és szögletes.

A Yuki fotel az Egoitaliano termékeként képviseli a kortárs irányzatok és stílus jegyeit.

Az Egoitaliano cég büszke arra, hogy mivel egy 2007 óta tevékenykedő egészen fiatal bútorgyártó maximálisan tud azonosulni a mai stílusokkal és igényekkel egyaránt. Innovatív megoldásokat kínál minden otthon számára, különleges szakértő meseterek által készített, kárpitos termékeivel. Olaszországban a modern stílus egyik képviselőjeként tartják számon, ugyanis minden egyes Egoitaliano termék teljesen testre szabható a funkciók, a kárpitozás és a részletek tekintetében is. A gyártó által készített bútorok nemcsak különleges megjelenéssel rendelkeznek, hanem hihetetlenül kényelmesek is. A Yuki fotel színválasztási lehetőségei csakúgy vonzzák a tekintetet.

A termék esetében kék és a pink szín például kontrasztot teremt. De annak ellenére, hogy a színválasztás nem hétköznapi párosítás, igen jól mutat együtt. A Yuki fotelt strasszos szövet borítja, amely lycra-részletekkel és dekoratív, a lábak színével összhangban álló árnyalatú kéderrel egészül ki. Egyediségét és különlegességét mégis az oximoronikus formái teszik lehetővé. Így hatása egyszerre lágy és szögletes.

A Yuki fotel nem csak a színválasztás miatt lehet igazán merész bútordarab, hanem magas háttámlája és tüskeszerűen végződő lábai miatt is. Továbbá nemcsak hihetetlenül szemrevaló, de nagyon kényelmes is. Képes a teljes komfortérzetet biztosítani, ráadásul tapintása nagyon kellemes.

Ha kérdése vagy kérése adódna a Yuki fotellel kapcsolatban, akkor keresse munkatársainkat az elérhetőségek egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra is!

Gyártói oldal

 

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Ego/Yuki

Anyag:

szövet

Típus:

Fotel

Back to Top